Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Kde jsou hrdinní komedianti z Letné? Zmizeli! Doporučený

Ještě nedávno vyhrožovali jak nám ukáží. Nyní nemají na výplaty... Ještě nedávno vyhrožovali jak nám ukáží. Nyní nemají na výplaty...

Herci a komedianti v čele s Hrušínským ještě nedávno na Letné hrozili, jak nám ukáží a nyní si stěžují, že prý nebudou mít na výplaty. A protože se v nemocnicích nedostává pomocného personálu, rozhodli se, že si půjdou  vydělat na své chudé mzdy do nemocnic. Ovšem před národem o skutečném důvodu pomáhat tiše pomlčí a budou vše presentovat jako hrdinnou avantgardu Milionu chvilek v čele s vůdcem  Hrušinským. Pokud se Hrušínský, Klus, Banga či Aňa Geislerová (doplňte si další) zapojí do pomoci lidem od koronaviru, budou jim děkovat za hrdinství. Tak to alespoň ještě nedáno vypadalo. Kde ale tito hrdinní chvilkaři jsou?  Zmizeli...  

A nezmizeli jen oni. Zmizely neziskové organizace v čele s Člověkem v tísni, zmizely Evropské hodnoty s porno Jakubem Jandou a zmizela dokonce i Amnesty International. A co víc, mizel dokonce i Halík, který neopomine žádnou příležitost ke zviditelnění se a nyní má navíc jako kněz přímo povinnost pomáhat postiženým, či ohroženým.

Kde je Šimon Pánek, tolik aktivní, když je za ochrankou? Jak pomáhá lidem v tísni? Kde je Pánkův aktivní ansábl vykladačů pravdy, když jsou školy zavřené?  Kam zmizeli junáci a pionýrky z Amnesty International, když je potřeba každé ruky? 

Kdy konečně začnou lidem pomáhat?!

Kam se všichni nadupaní mladí a odhodlaní chvilkaři vytratili, když mají jít v čele, jak vždy hlásali? Ukázali, že když je opravdová, nikoliv jimi proklamovaná, krize, mají plné podolky. Za co si budou si chodit po karanténě pro výplaty?

Pane premiére, seberte jim jako vláda všechny státní peníze, pokud se nezapojí do pomoci aktivně a  budou jenom žebrat jako Hrušínský. Přestaňte je už konečně vyplácet stejně jako herce, komedianty a zpěváky a další velkohubé moralizátory kavárenské!

Jinak ta  spodina kavárenská zase vyleze, až bude po nebezpečí a bude na to již pozdě.

Srytá pravda 13.3.2020, upraveno šéfredaktorkou Fragmentů 

Číst 8320 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %