Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Tragédie v Belgorodu při ukrajinském ostřelování. Co dělá OSN?! Doporučený

  • sobota, srp 31 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
J. Em. Dominik kardinál Duka, OP, emeritní arcibiskup pražský a primas český vyhlásil Modlitby za národ každého 28. dne v měsíci od 16:15 hodin ve Svatováclavské kapli. S obavami sleduje situaci na Ukrajině a možné rozšíření konfliktu. Modlíme se za všechny oběti této války. J. Em. Dominik kardinál Duka, OP, emeritní arcibiskup pražský a primas český vyhlásil Modlitby za národ každého 28. dne v měsíci od 16:15 hodin ve Svatováclavské kapli. S obavami sleduje situaci na Ukrajině a možné rozšíření konfliktu. Modlíme se za všechny oběti této války. snímek IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty

I když  naše média přinášejí zprávy o zabití (ve válce tomu říkají ztrátách) způsobených Ukrajinci Rusům jako kladné zprávy, tak po přečtení zprávy gubernátora Belgorodské oblasti Vjačeslava Gladkova prostřednictvím platformy Telegram o ukrajinském ostřelování ruského města Bělgorod kazetovými municemi odpálenými z raketometů v pátek 30.8.2024,  které si vyžádalo  pět životů a zranění dalších minimálně 37 lidí, včetně šesti dětí působí na člověka také tragicky. O stresu přeživších, a dětí zejména, nemluvě. Proč nikdo kromě našeho exprezidenta profesora Václava  Klause a J. Em. Dominika kardinála Duky nevolá po míru na Ukrajině a nebombarduje OSN žádostmi aby jednala. K tomu byla přece kdysi Vinstonem Churchillem vymyšlena, aby už nedošlo ke 3. světové válce. Ano každý řekne to je válka, ale na obou stranách konfliktu umírají neviní lidé, kteří si jí určitě nepřejí. Co dělá pro Bůh už přes dva roky OSN! Proč země celého světa nevolají po rychlém dořešení konfliktu v Doněcku a Luhansku  diplomatickou cestou a nerozšiřování bojů do dalších míst jak Ruska, tak Ukrajiny. 

I tyto ruské děti a ženy jsou zbytečně zabíjeny jen pro prestiž z vítězství pana Zelinského. I ony mohly prožít svůj život v míru a neskončit ho strašnou bolestivou smrtí jen proto, že si za 30 let od rozpadu SSSR nedokázala Ukrajina najít dobrou a schopnpou vládu jako ostatních 14 států zemí  SSSR a postarat se i o příhraniční oblasti, kam kdysi poslal Stalin ruské dělníky na těžbu uhlí podobně jako u nás byl pro horníky vystavěn Havířov.

Po pěti generacích si tam zvykli žít a po zavření dolů bylo na vládě Ukrajiny, aby tamní situaci řešila včas a nenechala vše dojít k vraždění svých ruských obyvatel, které měli již dávno ukrajinské občanství. Nesla za ně odpovědnost jako za ostatní Ukrajince. Pan Zelinský si počínal jako by měl zodpovědnost pouze za Kyjev a okolí, ale i na východě země neměl dopustit od Majdanu neustále rostoucí nepokoje vedoucí k tak vážné krizi.    
 
Agentura Reuters přinesla informace, že ruské ministerstvo zahraničí ostře odsoudilo páteční útok na Belgorod a vyzvalo mezinárodní společenství, aby důrazně odsoudilo tento "brutální teroristický útok" a distancovalo se od "kyjevského režimu a jeho západních podporovatelů," kteří údajně páchají takové zločiny. Ministerstvo také zdůraznilo, že ruská "speciální vojenská operace" na Ukrajině bude pokračovat, dokud nebudou splněny všechny cíle, včetně "demilitarizace a denacifikace" Ukrajiny. To přece by mohly řešit diplomaté obou ministersev místo vraždění dětí a kdyby se do toho nemíchaly okolní státy tak by se určitě už situace dávno vyřešila bez dalšího prodlužování vraždění neviných obyvatel na obou stranách konfliktu. Jak může vůbec nějaký stát podporovat toto vraždění a dodávat tak obrovskou výzbroj  na další bratrovaržedné zabíjení.
 
Proč nikdo kromě našeho exprezidenta Václava  Klause a J. Em. Dominika kardinála Duky nevolá po míru na Ukrajině a nebombarduje OSN žádostmi aby jednala. K tomu byla přece kdysi Vinstonem Churchillem vymyšlena, aby už nedošlo ke 3. světové válce. 
 
© Kulturní komise České republiky, z.s. 1.9.2024

 

Ukrajinská armáda© mil.gov.ua  - převzatý obraz z Belgorodska. Kdo si tohle může přát ve své zemi?
Číst 35 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SVĚT

Fragmenty jsou též na X (Twitteru) i Facebooku

 Twitter (X)     Facebook  Linkedin   iDNES   

Nejvíce komentované články

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %