Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Novoroční zamyšlení Doporučený

Naleziště a trasy plynu z Ruska do Asie Naleziště a trasy plynu z Ruska do Asie snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Jak již bývá tradicí, na počátku nového roku se zamýšlíme nad tím co přinesl ten minulý rok, abychom se vyhnuli podobným chybám do budoucna. Tak i já jsem usedla pod ještě stále krásným stromečkem a zkouším si vybavit, co mi vytane na mysli jako nejdůležitější události minulého roku. Vím, je to subjektivní, ale snad to povede alespoň k zamyšlení. Nejdříve začnu pozitivními věcmi:

 + Kancléřka Merkelová konečně slíbila, že již nebude kandidovat do čela CDU. Protože si neumím představit žádného politika, který by ublížil víc Evropě, doufám, že to povede k lepšímu vývoji kontinentu i celého světa.

+ Velká Británie vystupuje 31.1.2020 z EU, což je obrovské faux pas pro tuto pyšnou a diktátorskou organizaci a naděje, že se i další politici odváží z tohoto uskupení vymanit. Splnil se tak sen nejen Borise Johnsona, ale i Nigela Farage, který za Brexit bojoval od okamžiku, kdy byla přijata Maastrichtská smlouva. 

+ Britský konzervativní politik Boris Johnson získal pro svou stranu ústavní většinu. VB má proto naději pod jeho taktovkou na skvělý návrat do normální staré dobré Anglie. Mrzí mne jenom, že se toho nedožila největší evropská politička 20. století  Margaret Thatcherová.

+ Donald Trump vede USA zpět k jejich dávné slávě. Dokázal mj. omezit příliv Mexičanů do USA. 

+ Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha získala nové varhany. J. Em. Dominik kardinál Duka tímto krokem dokončil svůj sen, že z hradčanské katedrály vybuduje důstojný symbol národa. Její zvony jsou díky obnově Zikmunda a třech dalších slyšet po celé Praze, lidé v ní při mši nemrznou, protože lavice jsou vytápěny, nové osvětlení je skvělé i v té nejzazší kapli a varhany budou po převozu ze Španělska znít podle zpráv překrásně.

 + Petr Fiala vyhodil z ODS Václava Klause ml., díky čemuž vznikla nová Klausovská ODS zvaná Trikolóra. Skvělá zpráva je, že nad nejdůležitějším úkolem, zahraniční politikou Trikolóry, vzal patronaci sám prezident Klaus. Přítel prezidenta Klause, poslanec Bundestagu a bývalý předseda bavorské AfD Petr Bystroň navázal s Trikolórou okamžitě spolupráci. Což pro ni znamená velkou zahraniční podporu. Pravicoví voliči a příznivci bývalé ODS budou mít o volbách konečně koho volit! 

V Tomiu Okamurovi se vyprofiloval lídr i pro levicověji cítící voliče toužící rovněž po CZexitu jako voliči Trikolóry.  Jeho SPD neustoupila ze svého programu zachránit naší zem před smrtelně nebezpečnou muslimizací i přes nechutné hrozby bombami a osočování všeho druhu. 

+ Vláda a prezident odolali tlaku EU a nepřijali nebezpečné potenciální vrahy. Proto je u nás zatím bezpečno. Za to jim patří dík.  

A nyní k negativním věcem:

- Zelený Bursíkův ekoteror letos přinesl počátek smrti téměř všem našim smrkovým lesům a příští rok bude gradovat tato neskutečná tragédie země. I Afganistan byl kdysi zelený... Lidé jsou ale nepoučitelní a v Rakousku, Německu a dalších zemích díky zelené propagandě EU vítězí tamní zelení Bursíci. Je to nejhorší nebezpečí, neboť oni nevratně zničí díky své omezenosti a neznalosti skutečné ekologie krajinu celé Evropy.

- Sankce Německé kancléřky uvrhly Putina do náruče Číny, která okamžitě začala stavět plynovody prakticky po celé zemi a rovněž železniční magistrálu na export svých výrobků, jimiž chce po výstavbě továren na plynovody napojených zavalit Evropu, Indii a vlastně celý svět. 

 - Nastala nová přívalová vlna muslimských mladíků do EU srovnatelná s rokem 2015. Řecké ostrovy praskají ve švech. A k tomu všemu ještě Salvini už nevede Itálii.

- Útoky muslimů proti křesťanům sílí. Jen  díky včasnému odhalení teroristů nebylo zničeno Gaudího dílo - katedrála Sacrada Famiglia v Barceloně. Katedrála Notre Dame v Paříži už to štěstí neměla a vyhořela. Papež namísto aby hájil katolickou církev se muslimů zastává. Katolická církev utržila díky němu navíc velkou ránu Amazonským summitem.

Číst 7446 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SVĚT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 225 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %