Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Maďarsko chce vykázat ze země po vzoru Ruska Sorosovy neziskovky Doporučený

Maďarský premiér Viktor Orbán Maďarský premiér Viktor Orbán
Odmyslíme-li si největší nebezpečí, které se na Evropu, a tím i na její srdce - ČR, hrne v přívalu milionů tzv. uprchlíků, je druhým obrovským nebezpečím množení se tzv. neziskových agentur. Většina občanů předpokládá, že vysávají náš státní rozpočet, neboť pokud samy nevykazují zisk, musejí být někým placeny. Tento předpoklad je ale více než oprávněný. Ukazuje se, že zmíněné agentury jsou štědře podporovány zvenčí za to, aby podkopávaly režimy nepohodlné EU. Aby ve volebních kampaních bojovaly proti nepohodlným stranám a do čela zemí se dostaly osoby zastávající neomarxistické myšlení. Konkrétně za většinou těchto nově vznikajících neziskovek stojí levicově smýšlející miliardář Soros. Jako jeden z prvních toto odhalil po volbách Viktor Orbán, když se v roce 2008 stal maďarským premiérem a snažil se prosadit pravicové směřování Maďarska. Po dalším výrazném vítězství Orbánovy strany FIDESZ v roce 2010, kdy strana získala ústavní většinu a kdy se proti Orbánovi otevřeně postavil další vlivný levičák Barack Hussein Obama, vypukl již mezi Orbánem a Sorosem otevřený konflikt.
Orbán totiž  pochopil, že za téměř všemi podvratnými neziskovkami stojí peníze neokomunisty Sorose, který se bojí přeměny liberálního Maďarska v konzervativně národní stát. Protože podobnou podvratnou činnost pomocí neziskovek prováděl Soros i v amerických volbách, získala Budapešť od Washingtonu po vítězství pravicového konzervatisty Trumpa tichý souhlas s likvidací Sorosem podporovaných nevládních organizací, do nichž fanatický levičák Soros každoročně investuje velké peníze. Místopředseda strany Fidesz Szilárd Németh se ihned chopil příležitosti a chce nyní konečně „vyhnat“ ze země tři nevládní Sorosovy organizace - Helsinský výbor, Transparency International a Společnost pro občanské svobody, protože škodí Maďarsku. Podle něj je „zřídili  s cílem ovlivňovat politiku dané země, přičemž se nemusejí účastnit žádných voleb.“ 
Podobné problémy jako v Maďarsku a USA mají se Sorosovými nadacemi i v Putinově Rusku, kde byly tyto jako první zařazeny už předloni na seznamy „zahraničních agentů“ a Rusko postihuje všechny neziskové organizace financované ze zahraničí jako nepřátelské agenty.

Németh potvrdil, že FIDESZ připravuje podobný zákon jako v Rusku o povinném podrobném majetkovém přiznání vedoucích představitelů občanských organizací a ty, které budou financované ze zahraničí, chce vykázat ze země: Úkolem falešných organizací Sorosovy říše je vnutit národním vládám globální velkokapitál a svět politické korektnosti. Tyto (Sorosovy) organizace je třeba všemožně potlačit a domnívám se, že je třeba je vyhnat. Myslím si, že po zvolení Donalda Trumpa prezidentem Spojených států je pro to vhodná mezinárodní příležitost.“ 

Je otázkou, kdy se podobné příležitosti chopí i naše vláda a začne konečně svobodně vládnout. Zatím se to u nás jeví tak, že skutečný vládnoucí establishment jsou Sorosovi Sluníčkáři, Kavárny, o Transparency International, která se prostřednictvím její představitelky nabourala až do vedení pražského magistrátu, ani nemluvě. 

Číst 10510 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SVĚT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 243 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %