Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Vladimír Putin: Další světová revoluce neviděná od dob gilotiny v Paříži je za dveřmi! Doporučený

  • pondělí, srp 15 2022
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Prezident Putin: "Sankce Západu se mu vrací jako bumerang. Pokud vznikne skutečný hladomor v nejchudších zemích světa, „bude to zcela ležet na svědomí americké administrativy a evropské byrokracie“ Prezident Putin: "Sankce Západu se mu vrací jako bumerang. Pokud vznikne skutečný hladomor v nejchudších zemích světa, „bude to zcela ležet na svědomí americké administrativy a evropské byrokracie“

Ruský prezident Vladimir Putin přednesl 29.července 2022 na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF) velice závažný a pro země EU přímo hrozivý projev, o němž naše média prakticky neinformovala. Přesto jsem přesvědčena, že by o něm měli občané vědět a naši politici by ho neměli brát na lehkou váhu a doufat, že k tomu, o čem v něm hovořil, nakonec nedojde. Varoval v něm totiž, že je již skutečně za rohem výměna západních elit EU a USA, které se v posledních desetiletích snažily zavést "Nový světový řád". Jejich katastrofální neoliberální politika ale prohloubila během let nerovnosti ve společnosti  a to nejen z hlediska blahobytu, ale i z hlediska hodnot a orientace různých sociálních skupin. "Takové odtržení od reality, od skutečných požadavků společnosti, nevyhnutelně vedlo a dále povede jen k nárůstu populismu a k nárůstu radikálních hnutí, k vážným společenským a ekonomickým změnám, k degradaci a v blízké budoucnosti ke změně těchto elit," uvedl s důrazem prezident Putin a pokračoval:

"Počínání Západu přineslo revoluční, doslova tektonické změny jak v geopolitice, globální ekonomice, tak v technologické sféře, ale také v celém systému mezinárodních vztahů. Jsou zásadní, klíčové a hlavně neúprosné a bylo by chybou tvrdit, že lze jen počkat až časy bouřlivých změn přejdou a až se věci vrátí do normálu a vše bude zase tak, jak to bylo. To už nikdy nebude. Další světová revoluce je proto doslova za dveřmi. Lidstvo se probudilo a pomsta západním elitám, až přijde, bude rychlá. Měly by být proto připraveny čelit takovému hněvu lidí způsobem, který nebyl viděn od dob gilotiny v ulicích Paříže v 17. století. Elitní modrá krev bude dnes znovu prchat ulicemi," řekl doslova ruský vůdce a pokračoval dál ve velmi vážném a vysoce varovném duchu: "Západní elity si nepovšimly, že od té doby se objevila zcela nová centra moci, která také mají právo chránit své vlastní systémy, ekonomické modely a svoji suverenitu!" 

Jinými slovy, podle slov Vladimíra Putina"Nový světový řád odvál pryč s větrem."

Číst 702 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v SVĚT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 228 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %