Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

VUML 21. století - Národního konvent o Evropské unii Doporučený

Ještě že toho Putina máme. Za pozvání muslimů  do EU může podle konventu EU Putin. Co by si bez něj počala matka Merkelová, která je pozvala?  Holt bez SSSR to v NDR nejde ani 30 let po jeho pádu. Ještě že toho Putina máme. Za pozvání muslimů do EU může podle konventu EU Putin. Co by si bez něj počala matka Merkelová, která je pozvala? Holt bez SSSR to v NDR nejde ani 30 let po jeho pádu.

Jako cestovatel v čase se musel cítiti návštěvník přednášky nazvané "Migrace jako hrozba nebo šance pro EU?" v Eurocentru Praha, kterou je ideologicko-diverzní centrálou Evropské unie. Akce proběhla ve čtvrtek 1. března. Moderátor Vít Nejedlo (mohl by se klidně jmenovat i Netáhlo, aby bylo jasné, jaké hodnoty vyznává a za čí peníze hovoří) hned na úvod deklamoval naučenou definici Národního konventu o Evropské unii: "Národní konvent o Evropské unii je nová diskuzní platforma, která představuje stálé místo pro debatu o evropských otázkách v ČR. Projekt, koordinovaný na půdě Úřadu vlády České republiky, propojuje zástupce vlády, obou komor Parlamentu ČR a evropských institucí, odbornou veřejnost, neziskový sektor, sociální partnery a další zainteresované aktéry." Co ona floskule znamená zjevně netušil ani on sám. Účastníci si rázem připadali jako na školení VUMLu. Klackobraní vlajek států EU, sexy hostesky, povinná prezenční listina, dotazníčky a káva a sušenky tento dojem změnit nemohlo.

 Téma rozebrala trojice na slovo vzatých "expertů": Helena Landšádlová (tlučhuba a poslankyně TOP 09, která všude byla a všechno zná), Lucie Sládková (Mezinárodní organizace pro migraci) a Radko Hokovský ("politolog" a předseda správní rady Evropských hodnot). Nikoho nepřekvapí, že jejich objevné závěry se dají shrnout do tří hlavních bodů: 1. migraci potřebujeme, 2. migranty integrujeme, 3. největší hrozbou a za všechno mohou Rusko a pravicoví populisté.

Podle Landšádlové se radikalizovala strašně malá část islámské populace. Takže si radši ani neumíme představit, jak to bude vypadat, až se zradikalizuje i ten zbytek. Kupodivu multikulty už nefrčí a svatá trojice se použití tohoto slova bránila jako čert kříže a v diskusi na položený dotaz to i sami přiznali. Jeden z přítomných diváků je tedy upozornil, že nepochybně se jedná o sexuální vojsko, když tito "charakterní" muži galantně nechali ženy doma. A nejde ani o ubožáky prchající před válkou, ale o jedince vybavené nejmodernějšími modely mobilních telefonů.

Soudruh z Evropských hodnot byl přesvědčený, že jde o absenci prevence islámského terorismu a naše migrační politika je nastavena správně a v dostatečné tvrdosti. Přizvukují dáma z organizace pro migraci vidí problém v přibarvených a zveličených obrazech migrantů ze západní Evropy. Také byla skálopevně přesvědčena, že kriminalita migrantů nestoupá (statistika se přeci nemýlí) a chudáci azylanti neparazitují na sociálních dávkách, neboť žijí v azylových centrech s příspěvkem pouhých 12 Kč na den. V ČR máme nejnižší podíl muslimů v Evropě a podpora antiislámských stran se podobá snaze o vyhánění krokodýlů z Vltavy. Nahrazení křesťanské populace muslimy je prý jenom mýtus. Celkově jim musíme být vděční, protože bez Ukrajinců u nás nepostavíme ani dům. Důkladný screening uprchlíků nás bezpečně uchrání. Prostě pohádky pro nenáročné, takový Večerníček pro dospělé, kde vše končí ve světlých zítřcích s Evropskou unií a jejími potentáty v čele. Na závěr už jen Nejedlo zahlaholí, že zve na další seminář. To snad raději ne, jeden takový stačí! 

Ten soudruh by si měl nastudovat zeměpis. Zjistil by, že Ukrajina neleží v Africe ani v Arabských státech - pozn. redakce)

 

Číst 13663 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %