Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Putine, nech tanky doma, na ty blce Ti stačí prak Doporučený

  • čtvrtek, lis 24 2022
  • Napsal(a)  STANISLAV PROCHÁZKA
Po zralé úvaze doporučuje redakce časopisu Fragmenty panu Putinovi slušivý model praku růžovou kočičku. Prý střílí velmi humánně a navíc by se taková výzbroj hodila i do ženské výzbroje, aby byla zachována genderová vyváženost. Po zralé úvaze doporučuje redakce časopisu Fragmenty panu Putinovi slušivý model praku růžovou kočičku. Prý střílí velmi humánně a navíc by se taková výzbroj hodila i do ženské výzbroje, aby byla zachována genderová vyváženost.

Petr Fiala prohlašuje  hrdě v televizi: "Perfektně jsme na válku připraveni..."  Tak jsem  jsem dnes prověřil naši připravenost, kdyby se něco opravdu dělo. A je to mazec! Chtěl jsem se dozvědět, kde se nachází kryty, potravinové balíčky v NZ skladech, balená pitná voda a vzhledem k tomu, že jsem voják tak i informace, kde bych si mohl v případě potřeby vyfasovat výstroj, zbraň a munici.. Co se dělo potom, tomu se těžko věří….

 Zkusil jsem odkazy na webu na vojenskou správu v Táboře. Z pěti nefungoval ani jeden.

Tak jsem zkusil placenou službu 1188, aby mi poskytli číslo. To se povedlo. Dostal jsem jméno důstojníka a telefon - na Slovensko - nefunkční.

Nevzdal jsem to. Zavolal na ministerstvo obrany, paní na ústředně jsem řekl o co mi jde . Spojila mě na toho "správného" člověka. A to, co jsem se dozvěděl, mě dostalo.
Kryty má ve správě ministerstvo vnitra a dle člověka na ministerstvu obrany nefungují a jsou nepoužitelné. Doslova řekl, že "byla velká chyba je dávat vnitru…." Potravinové balíčky má MO pouze pro sebe a pro vojáky. Jinak nic. Stejně tak i vodu.

A teď to teprve přijde

Co se týče výstroje a výzbroje, dostal bych jí v případě vyhlášení částečné nebo úplné mobilizace, ale nevěděl kde. Ptal jsem se na seřadiště ... Nevěděl, o čem mluvím. Řekl, že bych se vše dozvěděl z televize a z rádia. Když jsem oponoval, že je pravděpodobný black out a použití PEMZ - nevěděl co to je, tak jsem mu to vysvětlil - pulzní elektromagnetické zbraně - a že tedy televize a rádio není asi úplně spolehlivé. A POZOR! Omluvil se, že má moc povinností a hovor ukončil. Zvukový záznam mám, kdyby někoho zajímal.

Závěr je jasný:

Putine, nech tanky doma, na tyto blbce ti stačí prak…

Číst 518 krát
Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)
Zveřejněno v SVĚT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na X (Twitteru) i Facebooku

 Twitter (X)     Facebook  Linkedin   iDNES   

Nejvíce komentované články

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %