Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

SOS pro jediný kočičí útulek na Vysočině Doporučený

Nalezne se pomoc pro zubožená zvířata? Nezmizela ze všech srdcí lidskost? Nalezne se pomoc pro zubožená zvířata? Nezmizela ze všech srdcí lidskost? snímky archiv útulku ve Skrýšově

V záplavě každovečerních hromadných vražd v přímých přenosech páchaných nebohými hosty kancléřky Merkelové po celé Evropě politici i novináři jakoby naprosto otupěli k zoufalství postižených rodin nad zabitými lidmi a dětmi. Přesto jsem optimista a doufám, že ve všech lidech ještě nevymizela lidskost a soucit a to dokonce ani ke zvířatům. Doufá, že až si přečtou níže uvedený zoufalý dopis z jediného kočičího útulku na Vysočině, budou se snažit pomoci, když krajský úřad v Jihlavě toho není zřejmě schopen. Zvířatům nikdo nevysvětlí, že hlavní jsou volby a ony mohou klidně zemřít. Jen na vysvětlenou uvádím, že jsem kdysi sama použila tento útulek pro kocourka, kterého jsem přes léto vypiplala na chalupě ze zuboženého stavu a nemohla ho přivést do Prahy k pejskovi, který kočky nesnášel. Věřím, proto, že rodina, která útulek provozuje, má zvířata ráda a také vím, jak je člověku, když po celém kraji nenalezne jediný kočičí útulek, přestože zubožených koťat a koček se najde hodně.

Dopis z kočičího útulku ve Skrýšově u Polné hovoří za vše:

Dobrý den MOC VÁS PROSÍME O POMOC, tento email není hromadný ,je pro Vás ,snažíme se najít někoho, kdo by nám pomohl s katastrofální situací a dostali jsme na Vás kontakt, že se máme obrátit na hodného člověka, který by mohl pomoci. Momentálně je to pro nás opravdu asi poslední možnost, kde sehnat pomoc a zachránit nás  před zkázou. Ač to říkáme každý rok, že toto je nejhorší léto jaké známe, tomu letošnímu se nic nevyrovná. Jen za poslední dva dny dovezli 16 nalezenců, některé v hrozném stavu a dnes vezou další a hlásí se další lidé že nacházejí v popelnicích, ve škarpách a za městy vyhozená koťata nebo že jim je někdo háže na zahrádky.

Protože přijímáme opravdu jako jediní z celé republiky a i když nás nejvíc zahlcuj Praha, Brno, Zlín, Hradec a další a další velká i malá města a vesnice. Vozí nám je lidé opravdu odevšad, protože nemocná koťata jim  takřka nikde nepřijmou a když se obrátí na městskou policii, dostanou radu, aby je pustili tam, kde je našli.

Můžeme pomoci všem, místa je opravdu hodně, ale momentálně jsme v situaci, kdy nevíme, čím zítra kočičky nakrmíme. Spotřeba je 90 konzerv denně a 10 kg granulí. Dluhy veterinářům se nám takřka podařilo až na jednu fakturu zaplatit, ale dlužíme 2 splátky za elektřinu tj. 13 tisíc Kč a chtějí  nám ji odpojit (přikládám doklad o pravdivosti ). Podařilo se mi uprosit eon o prodloužení splatnosti do 17. srpna. Bez elektřiny a tím i vody (čerpadlo ze studny) nedokážeme existovat. Potřebujeme doplatit poslední fakturu paní doktorce na 8000 Kč (kterou přikládám). Prosíme pomůže i sebemenší pomoc,aby nám opět kastrovala a léčila. Potřebujeme nakoupit všem krmení alespoň na několik dní dopředu, takto nevíme,  co bude další den a útulek je plný koťat

Vím, že léto je velmi těžké pro všechny, ale moc Vás prosím o sebemenší pomoc pro kočičky a zejména koťata, která musíme odčervit ,odblešit, dát do pořádku a najít jim rodiny. Daří se nám to. Každý den umisťujeme 2-3 kočičky do krásných rodin, jenže tři odjedou za den a třeba i 10 jich ten stejný den vozí lidé k nám. Někdy je lidé vyhodí v zalepené krabici do lesa a ani je nepustí ven, aby se mohla aspoň nalízat rosy.

Moc Vás prosíme, pomozte nám, pomozte kočičkám a koťatům, nemohu přece říkat lidem, nechte je tam, kde jste je našli.

Budeme Vám strašně vděčni za pomoc, potvrzení zašleme okamžitě po připsání pomoci na účet. Moc Vás prosím o pomoc-Táňa-vedoucí útulku- přikládám fotografie na ukázku za koho prosíme a v jakém stavu je lidé nacházejí.

1. KOČIČÍ ÚTULEK na Vysočině z.s.

Skrýšov 12

588 13 Polná

IČ: 03731821

Tel. +420 607 418 196 Hana Prášková

Číst 11044 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 166 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %