Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Proč nedemonstrují za Le Penovou Doporučený

  • úterý, bře 06 2018
  • Napsal(a) 
Marine Le Pen varuje před zánikem evropských hodnot díky islámským přistěhovalcům Marine Le Pen varuje před zánikem evropských hodnot díky islámským přistěhovalcům

Demonstrace a svíčky na počest zavražděného slovenského novináře Jána Kuciaka. To je obraz, který důvěrně známe nejen ze Slovenska, ale také z české kotliny.  Zaznívají silná slova na podporu nezávislosti tisku, burcuje se na obranu svobody a demokracie. Ve hře je napojení politiky a italské mafie. Jistě znepokojující a varovný signál. Přesto si troufnu tvrdit, že jsou zde hrozby mnohem větší a fatálnější. Jiné a nebezpečnější memento totiž prochází bez protestů a masových demonstrací. Poslanecké imunity byla v těchto dnech zbavena a všanc trestnímu stíhání vydána politička, šéfka francouzské Národní fronty a prezidentská kandidátka Marine Le Penová, která si dovolila zveřejnit a šířit fotografie ukazující zvěrstva páchaná islámskými radikály. V situaci, kdy Evropa páchá dobrovolné harakiri před militantním Islámem, který je na vzestupu, je to více než nebezpečný projev slabosti a dobrovolné rezignace. 

Kde jsou ti všichni, kteří pobíhají po Václaváku a bojí se poslanecké mlátičky Zdeňka Ondráčka? Konec demokracie nenastane s esenbákem v čele komise dohlížející na činnost GIBSu, ale v momentě, kdy se kritika vraždění islamistů stane tabu a my všichni budeme přihlížet a zarytě mlčet. Francie a spolu s ní i celá Evropa už jednou na appeasement dojela. Budeme si muset zopakovat celou historickou lekci?

Číst 12109 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 250 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %