Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Petr Mach: Evrofanatik Schulz je falešný pokrytec Doporučený

Europoslanec Petr Mach Europoslanec Petr Mach snímek Ivana Haslingerová, Frgamenty

Bývalý šéf Evropského parlamentu, člověk fanaticky oddaný myšlenkám EU,  Martin Schulz byl zvolen novým předsedou socialistické strany Německa SPD 100 % hlasů. Potvrdilo se tím, že SPD svým chováním a idejemi je to nyní strana stejná, jako byla za Honeckerovy vlády a německé stádnosti je stále zapotřebí se opět bát! Die Fahne hoch, die Reihen sind geschlossen… Šéf SPD Martin Schulz se ukázal jako falešný pokrytec. Donedávna vždy systematicky hlasoval v Evropském parlamentu proti svobodě a demokracii a omezoval jakoukoliv opozici. V projevu ke spolustraníkům začal tento diktátor najednou mluvit o demokracii a svobodě.  Ve svém projevu na sjezdu označil Schulz mimo jiné USA, Maďarsko a Polsko za nepřátele svobody. Překvapil tím zejména europoslance, vůči nimž se vždy choval velmi diktátorsky. Dokonce je dával za výroky, které se mu nelíbily, vyvádět ochrankou ze sálu. Demokracii a svobodu prostě živelně nesnášel. Bratřil se vždy s Angelou Merkelovou, s níž je jeho strana v koalici jak v německé vládě, tak v EU. Nyní se naopak chystá se svou kamarádkou utkat v boji o kancléřské křeslo. Bude zajímavé, co na sebe tito dva politicky korektní soukmenovci v kampani vytáhnou. Schulz se po debaklu Merkelové v USA, kde svou neústupností prokázala neschopnost dohody, zřejmě  cítí posilněný a  svým voličům chce ukázat, že je lepší, demokratický a svobodomyslnější, než tato pyšná dáma. Možná mu běžní voliči, kteří nesledují tolik dění v EP, uvěří, ale europoslanci berou změnu jeho chování jako projev pokrytectví.

Europoslance Petra Macha, předsedu Svobodných, dokonce svým chováním natolik šokoval, že sdělil našemu listu, že si nedovede představit smysluplné pokračování členství České republiky v EU, jestli se tento eurofanatik stane německým kancléřem. Nelíbí se mu také, že hází do jednoho pytle nepřátel EU Turecko, USA, Polsko a Maďarsko. "Schulz je falešný pokrytec - on vždy hlasoval proti zastavení jednání s Tureckem o vstupu do EU," říká Mach.  

Schulz také ve svém projevu nazval ty, kteří kritizují EU virusem.  Takže od tohoto dne si pokládáme za čest se tak nazývat, neboť rozhodně nepřestaneme EU kritizovat jen proto, že se to soudruhu Schulzovi nelíbí. Lépe řečeno, budeme rovnou pro sebe používat staré oblíbené německé slovo Untermensch.

Číst 12649 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 240 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %