Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Stěhování afrických národů do EU je projektem EUROMED Doporučený

Tragický summit EU v roce 2005, který odsouhlasil šílený projet stěhování afrických muslimských obyvatel do zemí EU Tragický summit EU v roce 2005, který odsouhlasil šílený projet stěhování afrických muslimských obyvatel do zemí EU orázek převzat z blogu Břetislava Olšera na iDNES

Evropská unie je obrovský kolos, superstát, v němž našlo skvělou obživu 754 europoslanců (SRN – 99, Francie 74, Itálie a Velká Británie 73...), jejichž platy jsou téměř dvojnásobkem příjmu českého premiéra. To už stojí za zuřivé obhajování jeho ústavy, zvané nenápadně Lisabonská smlouva. Když 1. listopadu 2014 nahradil ve  funkci předsedy Evropské komise bývalého předsedu portugalských komunistů Barossu, který pokazil na co sáhl, lucemburský ministr financí Jean - Claude Juncker, zdálo se na chvíli, že to bude s rychlým levicovým evropským směřováním přece jen trochu lepší. Avšak ukázalo se, že Juncker je pouhý lehce manipulovatelný opilec. Toho využívala k prosazování svých šílených vizí fanatička Merkelová, která  po prosazení Kjótského protokolu, pomocí něhož chce hezky po komunisticku poroučet větru, dešti, je posedlá snad ještě šílenější myšlenkou - vyrovnáním demografického úbytku v Evropě mající průměrnou porodnost 1,6 dětí. 

Tento demografický deficit prosazuje zlepšit již od summitu 27. 11. 2005, na němž zahájila projekt Evropsko-středomořské partnerství (Euro-Mediterranean Partnership) zkráceně EUROMED, který byl pokračováním tzv. Barcelonského procesu odsouhlaseného již v roce 1995 na konferenci v Barceloně, který se vyvinul z dohody o volném obchodě mezi EU a zeměmi v oblasti Středozemního moře (EU – MEFTA). Kromě posilování kulturního, ekonomického a politického partnerství mezi členskými státy EU a středomořskými sousedy, EUROMED obsahoval navíc požadavek na doplnění počtu obyvatel starého kontinentu metodou přesidlování. Počítal s přistěhováním více než 56 miliónů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010 – 2050.  Předběžný odhad hovořil dokonce až o 80 milionech islámských migrantů. Usnesení summitu podepsaly kromě členů EU i Maroko, Alžírsko, Tunisko, Egypt, Jordánsko, Palestinská správa, Sýrie, Libanon nebo Turecko a další. Podepsal ho též Izrael, zřejmě ve víře, že mu EU uleví od nenáviděných muslimů. Podpis ČR chybí, ale podpisem Lisabonské smlouvy je právo EU nadřazeno právu ČR. Díky tomu ČR nemůže příliv imigrantů na své území jednoduše zablokovat, protože nemá právo veta. O to je důležitější, aby proti tomu prezident a vláda bojovali a nenechali se tím zlomit.

Po nějakou dobu se  zdálo, že velkou podporu projekt i přes jeho odhlasování a vyslání pracovníků EUROMEDU do Afriky za účelem náboru muslimských rodiček a mladíků nemá a že situace nakonec půjde do ztracena. Jenže když  se stal předsedou EK  Jean-Claude Juncker, neústupná Merkelová ho v jeho opilecké euforii lehce přesvědčila, že je potřeba zachránit EU přestěhováním plodných muslimek a muslimů do ní. A v roce 2015 vše odstartovalo stěhováním afrických národů do staré dobré Evropy.

O tom, k čemu to vede, slyšíme dnes a denně ve zprávách, ale to je na jiný článek. Tento článek má jen připomenout skutečná fakta, která k této apokalypse Evropy osidlováním muslimy vedla. Že nejde o žádné válkou zbědované uprchlíky, ale o plnění usnesení summitu EU o EUROMEDu z roku 2005.

Válek kvůli arabskému jaru bylo pouze využito k zastření skutečného důvodu legalizace stěhujících se milionů zdravých a nikým neohrožovaných muslimů do EU. 

Číst 7229 krát
Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 249 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %