Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Díky LS se stal každý stát EU zakletým zámkem Doporučený

To, že se EU dostala neuváženou  megalomanskou politikou kancléřky Merkelové do obrovských problémů, které stále narůstají, je již jasné snad i dětem ve školce. Přesto se mnoho let snaží svoje chyby nepřiznat a občany na ně poukazující, zejména na smrtonosnou imigrační politiku, osočuje z fašismu, extrémismu, xenofobismu a všech možných -ismů.  Aby EU uchlácholila stále víc rozhořčené občany, vydala loni její vláda zvaná Evropská komise alibistickou Bílou knihu o budoucnosti Evropy, ve které mluví o pěti možných scénářích budoucnosti Evropské unie. Zní to na první pohled hezky. Občané mají poprvé před sebou více možností, z nichž si mohou demokraticky vybírat. Nikoliv jen jeden jediný do té doby propagovaný projekt - evropský superstát. Nyní předložila k řešení současné situace  hned následujících pět scénářů:

 1. Budeme pokračovat dál v dosavadní praxi.

2. Zavedeme pouze jednotný trh (Přesuneme ještě víc kompetencí do Bruselu a ještě více centralizujeme moc.)

3. Každý stát si bude pracovat po svém.

4. Státy, které chtějí dělají více (Budeme toho dělat méně, ale lépe.)
 
5. Budeme dělat mnohem více společně (Omezíme se jen na vzájemné obchodování a budeme se věnovat jen jednotnému evropskému trhu.) 

Speciálně ten poslední vypadá líbivě. Jako návrat k prosperujícímu Evropskému společenství, které EU tak zničila. Když se ale začteme do Bílé knihy podrobněji, zjistíme, že k prosazení všech návrhů, včetně pátého použije EU Evropský parlament a Evropskou komisi. O zrušení nedemokratického uměle vykonstruovaného Evropského parlamentu a zejména  diktátorské Evropské komise (suplující vládu) není ani v jednom návrhu řeč. Všechny návrhy budou tedy opět prováděny jako diktát těchto dvou orgánů. EK předloží své návrhy do EP, ten je schválí či ne a my občané nebudeme mít opět vliv na to, co pro nás Brusel nachystá. Pokud budou tato dvě sebestředná uskupení existovat, nejde o demokracii v EU vůbec hovořit. V EHS nic takového neexistovalo a společenství prosperovalo skvěle, proto jsme se po revoluci do něj tak chtěli dostat. To není můj podujatý euroskeptický negativní názor na Evropskou komisi. To o ní říká evropská ústava nazývaná líbivě Lisabonská smlouva (LS).

Podle LS EK podporuje obecný zájem EU

 V LS ohledně definice EK stojí: "Komise podporuje obecný zájem Unie, vykonává své funkce zcela nezávisle. Členové komise nevyžadují ani nepřijímají pokyny od žádné vlády, orgánu, instituce ani jiného subjektu." Nikde v LS není řečeno, že by EK měla hájit zájmy občanů. Naopak má sledovat vlastní zájmy, vykonává svou funkci zcela nezávisle, nesmí přijímat žádné pokyny od členských států, od ministrů, od politiků, od jednotlivých osob. Prostě si EK má dělat to, co chce, bez ohledu na občany EU. Demokracie jako vyšitá.
 
To je už diktatura jejíž zpupnost nemá obdobu v dějinách.  I ty nejhorší diktátoři od Robespiera přes Hitlera a Stalina říkali:  "My všechno děláme pro naše lidi a pro jejich blaho". Zde poprvé evropská diktatura EU říká, že to, co dělá, dělá sama  pro své zájmy, nikoliv pro lidi.   Je z toho jasné, že Lisabonská smlouva neslouží lidem, ale tomu, aby v Bruselu byla zcentralizována co největší moc.
 

Podle LS může do EK jen člověk známý svým evropanstvím

Aby EK mohla takto bezohledně vládnout, potřebuje k tomu jen opravdu fanaticky evropansky přesvědčené členy. Nemůže je vybírat demokratickým hlasováním a podle nahodilého přání jednotlivých vlád, jak si možná naivní občané myslí. A k tomu opět slouží LS, v jejímž v článku 17 stojí, "členem Evropské komise se může stát jen ten, kdo je známý svým evropanstvím.  Člověku vytane na mysli článek 4  komunistické ústavy o vedoucí roli KSČ. Tehdy se také do vedoucích funkcí nesměl dostat nikdo jiný než komunista. Nyní se podle LS nemůže podobně  dostat do vedení státu (EK supluje fakticky vládu) nikdo z opozice. A pozor. Nezmění to žádné volby do EP. Pokud bude LS platit, tak i kdyby v EP bylo 99 % euroskeptiků, nikdo z nich se do EK nedostane. 
 
Teď si možná řeknete, tak ať si odsouhlasí EP změnu LS. Cha, cha, cha, i na to je pamatováno: Jakoukoliv změnu LS může navrhnout podle LS pouze EK a proto už se nikdy podobný návrh do EP nedostane. Kdyby to nebyla tak vážná věc, člověk by se tomu musel zasmát a uznat zákeřnou genialitu tvůrců LS.
 
Bohužel mne při tom ale napadá věc mnohem smutnější. Že každý stát EU se stal díky LS zakletým zámkem, z něhož  se nikdo nemůže dostat legálním způsobem ven. 

Proto existuje pouze jediná cesta, odejít z této zakleté EU

 a začít novou etapu našeho skutečně svobodného státu. Strach z poklesu ekonomiky není na místě. Ten nás čeká stejně díky placení ostrah před hostmi matky Merkelové, díky posilování počtu vojáků a policistů, díky placení 3500 eur měsíčně na dávkách každému z uprchlíků, kterého nám sem EU vnutí, když ne kvótami pak městskými vyhláškami, díky  poklesu ekonomiky okolních států včetně kdysi prosperujícího Německa. Právě dnes hlásili v rádiu, že stoupne cena elektřiny o 10 %, cena uhlí a plynu... Jen ekobarony náš stát dotuje díky požadavkům EU na ekoelektřinu 500 miliardami a samozřejmě to vybere z našich vyšších plateb za elektřinu. O uvalení uhelné daně pány Bursíky na uhlí, aby nás přinutil topit ekologicky, ani nemluvě...
 
Nenechme si to vše už líbit, zvedněme hrdě hlavy a staňme se svobodným státem. Nebojme se Czexitu!
 
Číst 7427 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 232 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %