Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Hurááááá, už se konečně probouzí tisíce bílých Bruselanů a padají kameny na nenáviděné sídlo EK

To, že Migrační pakt OSN uzavřený minulé pondělí 10.12.2018 v marocké Marakéši volává nesouhlas v mnoha zemích EU, je známo. Ale to, že probudí k protestům i multikulturní dosud vždy poslušné Bruselany, to čekal málokdo. Ale stal se zázrak! V evropské čtvrti belgické metropole propukly v neděli 16.12.2018 ostré nepokoje bělochů proti této pro ně životu nebezpečné listině a policie v Bruselu  musela proti tisícům domorodých obyvatel města nasadit slzný plyn a vodní děla, aby zabránila zničení nenáviděného sídla Evropské komise. Několik set se jich snažilo proniknout dovnitř a další tisíce venku se snažili po něm házet kamením a vším, co jim přišlo do rukou. Takže lze bez nadsázky napsat, že bruselská policie musela rozehnat protestující proti tomu, že EK je nebrání proti Imigračnímu paktu OSN, ale naopak tento pakt namířený proti nim schvaluje.  Agentury hlásí, že se nedělního Pochodu proti Marakéši zúčastnilo 5500 domorodých lidí a nejméně 90 jich skončilo ve vazbě. Podle agentury AFP zoufalí Bruselané  způsobili škody na fasádách budov institucí EU.

 

Protestující Belgičané přitom požadovali pouze ochranu proti proti nebezpečným vetřelcům, což by měl být úkol každé vlády.  Požadovali upřednostňování „vlastního národa“, uzavření hranic a odstoupení belgického premiéra Charlese Michela, který naopak upřednostňuje nebezpečné hosty kancléřky Merkelové proti vlastnímu národu a jehož vláda se přes spory uvnitř koalice rozhodla k nehoráznému Migračnímu paktu OSN přistoupit.

Je vidět, že si místní úřady byly dobře vědomy toho, že nejednají vůči obyvatelům správně, protože demokraticky demonstraci domorodých obyvatel zakázaly kvůli oprávněným obavám z násilí, ale belgický nejvyšší soud zákaz zrušil s poukazem na právo na pokojný protest.

Bruselská vláda by se spíš než zákazy protestů a následná  zatýkání vlastních občanů měla zamyslet nad tím, jak se má vůči vlastním občanům chovat, aby se z obav o své děti a život k podobným akcím Bruselané nemuseli uchylovat. Každá vláda od lovců mamutů počínaje vždy musela chránit své domorodé obyvatelstvo před nebezpečím zvnějšku. A pokud se bojí EU a neprotestuje proti listině, která jí nařizuje opak, měla by odstoupit a předat ochranu vlastni hrdé a nebojácné vládě nové. Tady již přestává legrace. OSN podporuje požadavky Německa a jím ovládané EU na přestěhování cizích národů do Evropy a útěk původních obyvatel z obavy o své životy před nimi do Afriky. Neboli zánik evropské civilizace. 

Číst 1064 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v EU

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 176 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %