Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Emmanuel Macron: "Nic nás nepřinutí, abychom polevili v boji proti islámskému terorismu, proti masovému vraždění a nenávisti!" Doporučený

Nalezne se konečně hrdinný politik, který vyčistí Evropu od islámských žoldáků? Nalezne se konečně hrdinný politik, který vyčistí Evropu od islámských žoldáků?

Krátce před jedenáctou hodinou vtrhl 22. března 2018 do supermarketu v obci Trebes v departementu Audes na jihu Francie s křikem „Allahu akbar! Bombardujete Sýrii, zemřete!“  šestadvacetiletý žoldák muslimského státu pocházející z Maroka Redouane Lakdim. Střílel několikrát za sebou z pistole a požadoval na bezbranných kupujících propuštění bestiálního teroristy Salaha Abdeslama podezřelého z pařížského vraždění při němž bylo  v listopadu 2015 rozježděno v Paříži 130 lidí. Lakdim přibližně hodinu držel v supermarketu asi dvacítku rukojmích, než se policii podařilo jej přesvědčit, aby je propustil a výměnou za pětačtyřicetiletého četníka. Ten s ním pak přes dvě hodiny zůstal v obchodě sám. Když po něm začal Lakdim střílet, policie zasáhla a útočníka zastřelila. Při zásahu byli zraněni tři policisté, včetně policisty, který se nechal vyměnit za rukojmí. Před přepadením v supermarketu bezcitný islámský žoldák zabil pasažéra a velmi vážně zranil řidiče automobilu, který mu ukradl a pak z něj střílel na skupinu čtyř policistů, kteří se vraceli z tréninku. Vypálil pět kulek a zasáhl jednoho ze strážníků kulkou která minula jeho srdce jen o tři centimetry. Pár hodin po útoku se k vraždícímu šílenci přihlásil Islámský stát, který Lakdima prohlásil za hrdinného bojovníka chalifátu. 

Je skandální, že ministr vnitra Gérard Collomb se přitom domníval, že  toto drama na jihu Francie bylo dílem jednotlivce a že podcenil nebezpečnost této lidské zrůdy, o níž se vědělo, že je potenciálně nebezpečná. Jak to, že zůstal ve své funkci, když se za mnohem menší chyby ministři vyhazují.

Podle francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, který byl na jednání v Bruselu, teroristická hrozba stále neopadla. Rodinám pozůstalých vyjádřil na tiskové konferenci upřímnou soustrast. Útok označil za islamický terorismus a vyzval francouzské spoluobčany, aby si i nadále uvědomovali hrozbu terorismu. Aby však měli na paměti sílu a odolnost, kterou francouzský  národ prokázal pokaždé, když na něj teroristé zaútočili. Slova o hrdinství národa znějí sice hezky, ale nevysvětlují jak je možné, že se tento hrdinný národ nechá téměř pravidelně vraždit jako ovce na jatkách a nevykáže ze své kdysi tak krásné kulturní země tyto  bestiální hromadné vrahy, ale naopak je podle smlouvy Dublin IV. bude do země ještě pravidelně vpouštět. Proč nevystoupil pan Macrom na summitu důrazně proti falešnému altruismu EU k podobným psychopatům s tím, že proti nim začne chránit své občany, kteří ho s důvěrou volili. 

Slova předsedy Evropské komise Jeana-Clauda Junckera, který  vyjádřil Francii podporu v souvislosti s  tímto dalším teroristickým útokem slovy: „Francii znovu zasáhl zbabělý a krvavý čin. Vyjadřujeme pohnutí a plnou podporu francouzskému lidu. Boj proti terorismu je obtížný a dlouhý boj. Povedeme ho a společně v něm zvítězíme,“ znějí už naprosto falešně. Když právě jeho Evropská komise do všech svých zemí vnucuje pod hrozbou obrovských sankcí přijímání nebezpečných přistěhovalců mezi nimiž se žoldáci IS ukrývají. Když bude zvát do všech zemích EU tyto lidi tak přece nemůže nikdy nad nimi společně zvítězit. 

A to, že po summitu Evropské unie v Bruselu dala Francii najevo solidaritu i německá kancléřka Angela Merkelová slovy: „Pokud jde o teroristické hrozby, jsme přirozeně na straně Francie a vždy, když budeme moci poskytnout pomoc a podporu, učiníme tak,“  je již naprostá fraška. Právě na jejích rukou spočívá krev všech povražděných lidí a to nejen ve Francici, neboť právě ona je do EU pozvala. Z jejích úst by měla zaznít nejen omluva za tuto evropskou tragédii, ale především by místo nekonečných summitů o nesmyslech měla  konečně předložit jasné řešení jak se těchto bestií v rouše uprchlíků zbavit a vrátit je do zemí odkud přišli. Od střelby v pařížské redakci časopisu Charlie Hebdo v lednu 2015 zemřelo jen ve Francii při útocích extremistů hlásících se k IS přes 240 lidí. O vraždách v Německu, Belgii a dalších státech nemluvě. Nehledě k tomu, že se vděku za svůj falešný sentiment vůči nimi nedočkala a v Německu začínají také vypalovat auta a provokovat nepokoje.

Je štěstím pro naši zem, že v čele státu stojí prezident Miloš Zeman, z jehož úst nezní falešně slova, že boj proti terorismu zůstává i nadále jednou z jeho priorit. Jeho slova v kondolenčním telegramu prezidentu Macronovi, v němž vyjádřil soustrast rodinám obětí i francouzskému lidu: „Chtěl bych Vás ujistit, že boj proti terorismu zůstává i nadále jednou z mých priorit a že Česká republika je připravena stát po boku Francie a dalších spojenců,“ znějí proto věrohodně. Není tudíž překvapením, že obdržel od Emmanuela Macrona následující děkovný dopis: 

"Vážený pane prezidente, děkuji Vám za projev solidarity v souvislosti s teroristickým útokem, k němuž došlo v Trèbes a v Carcassonne. Tento čin Francií hluboce otřásl. V myšlenkách jsme se zraněnými a obětmi tohoto barbarského činu a soucítíme s jejich blízkými. Nic nás nepřinutí, abychom polevili v boji proti islámskému terorismu, proti masovému vraždění a nenávisti. Zůstaneme jednotní a budeme odhodlaně bránit naše ideály, a to v duchu statečného a hrdinného odporu plukovníka Arnauda Beltrama. Vaše podpora a solidarita v tomto boji je velmi cenná. Ještě jednou Vám děkuji. Přijměte, prosím, vážený pane prezidente, ujištění o mé hluboké úctě. Se srdečným pozdravem Emmanuel Macron."

Je smutné, že se stále chtějí všichni politici EU, až na malé výjimky, proti terorismu bránit pouze slovně, ale přitom nečiní nic konkrétního proti dalšímu přílivu těchto nebezpečných lidí do svých zemí.  Zní sice hezky od pana Macrona, že ho nic nepřinutí k tomu, aby polevil v boji proti islámskému terorismu statečným a hrdinným odporem, ale nezní to upřímně, když nechá své lidi neustále  vraždit jako ovce na jatkách. Měl by uvést v čem konkrétně bude spočívat tento hrdinný boj proti terorismu, jak chce konkrétně občanům zajistit bezpečnost v jejich vlastní zemi proti těmto bestiálním vrahůmO jejich matce Merkelové nemluvě. Sebe hezčí slova o hrdinství tyto vrahy nezastaví. Chce to hrdinské činy.

V Bibli stojí jasně: Podle ovoce poznáte jich. 

Číst 13014 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 296 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %