Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Havel posmrtným odbojářem Doporučený

Toto byli opravdoví hrdinové. Pokládali životy v leteckých bojích za náš národ v boji s Hitlerem a za to je čekala po návratu smrt nebo "pouhých" 20 let děsného kriminálu... Toto byli opravdoví hrdinové. Pokládali životy v leteckých bojích za náš národ v boji s Hitlerem a za to je čekala po návratu smrt nebo "pouhých" 20 let děsného kriminálu...

Na ministerstvu obrany chtěl někdo ex post vylepšit kádrový profil vlastizrádce Václava Havla tím, že mu vystavil vysvědčení o účasti v protikomunistickém odboji. Pochopitelné by to bylo, kdyby se psal datum vydání osvědčení 1. dubna. Havel nikdy ani na okamžik ve svém bídném životě neuvažoval o odboji proti komunismu, chtěl s nimi diskutovat a vést dialog. Dávno před listopadem 1989 se spekulovalo o tom, že by se měl stát ministrem kultury. Tak jaký pak odbojář! K smíchu! Nejvíc partyzánů také bylo 10 let po válce, kdy partyzánem už byl každý kolaborant a vlajkař, moře. Kdo četl Havlovy Dopisy Olze, tak ví, jaký fešácký kriminál zažíval. Starosti měl akorát o cigarety a pomeranče. Skutečný vězeň komunismu a pilot Milo Komínek měl naproti tomu starosti zcela jiné. Netušil, zda přežije následující den. Ne náhodou se jeho vzpomínková kniha jmenovala I pod oblohou je peklo. Pohádky o Havlovi můžou vykládat naivkům a neználkům z Miliónů chvílek pro demokracii a jiným sorosovským svazákům. Nám ale nic nenakukají!


Pokud si kliknete na  https://www.pametnaroda.cz/cs/kominek-milo-1926  pochopíte co za hrůzy prožívali opravdoví protikomunističtí odbojáři jako byl např. pan Komínek (pozn. redakce) 

Číst 9012 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %