Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Imigranti z musklimských zemí jsou velkým rizikem do budoucna

Na mnohé otázky, proč jsem ve druhém kole prezidentské volby podpořil Miloše Zemana zcela prostě odpovídám: Protože tu nechce žádné migranty ze zemí, které mohou produkovat islámské teroristy. A je mi zcela jedno, zda se mi jeho styl mediální prezentace zamlouvá či nikoliv. Naprosto zásadní je, že si naše hlava státu zcela jasně uvědomuje, že imigranti z islámských zemí, byť by i třeba první generace imigrantů byla loajální k demokratickému zřízení hostitelské země, jsou pro hostitelskou zemi bezpečnostním rizikem. Další generace vyslyší totiž spíše volání své genetické tradice a bude prosazovat tzv. politický islám, nebo-li právo šaría neslučitelné s právem hostitelské země, která první generaci umožnila začít nový život, najít si práci a užívat si svobody.

 

A bohužel, tento fakt není spojen s ekonomickou situací toho či onoho mladíka, jehož rodiče přišli třeba do Francie, Belgie či Nizozemí z oblasti severní Afriky či přední a střední Asie. Z praxe víme, že někteří teroristé pocházeli ze zámožnějších rodin. Ovšem v jejich duši je stále onen osten „jsem jiný, divně se většinová populace na mě dívá...“ A jejich sousedé se často divili „jak je možné, že tento tichý a nekonfliktní chlapec mohl spáchat tak hrůzný teroristický čin...“ Ostatně mladík, co ve Francii zavraždil starou paní, co přežila Osvětim, se dokonce s touto starou paní sousedsky stýkal. Byla k němu přívětivá. Jak vysvětlit tento naprosto nesmyslný čin?

A to ještě neberu v potaz onu mohutnou „uprchlickou“ vlnu, která se přelila do vlny ekonomické a nabrala směr nejenom ze zemí postižených válečnými konflikty, ale i ze zemí Afriky, kde momentálně žádná válka neprobíhá.

Často mluvím s lidmi z různých zemí EU, které nám fakticky závidí klid. Rádi jezdí do Prahy, protože Praha si  stále zachovává ráz staré dobré Evropy, kde lze sedět v zahrádkách před restaurací a nebát se teroristického útoku, tak jak tomu je např. v Paříži.

V současné protizemanovské vlně, v diskuzích, kdy jeho politiku nulové tolerance k výše zmíněné imigraci obhajuji, často slyším: „Nevím proč z toho děláte problém. Vždyť tady žádní migranti nejsou.“ Fakt je ovšem ten, že když tu budou, tak již bude pozdě. (Zapomíná se na to, že o ochranu před přistěhovalci se vlice zasloužil ministr vnitra Chovanec. Škoda, že ČSSD pro své žárlivé války mezi sebou ho opět nenavrhla na toto místo.- pozn. redakce)

Navíc, ono to tak docela není pravda, že tu nejsou. Na Praze 4, a ostatně vlastně v celé Praze se stále častěji setkáváme s viditelnými atributy toho, že imigranti z těch zemí, které mohou produkovat budoucí teroristy, přibývají. A to jsou zahalené ženy. Čili k mladým mužům, kteří zde původně provozovali jakýkoliv byznys, mnohdy i nelegální, přibývají rodinní příslušníci, neklamná známka toho, že se zde usadili již natrvalo.

Zatím je klid. Ale není to klid před bouří?

V okolních rozumných zemích, jako je třeba Rakousko, se velmi utahují šrouby v tomto směru, o Maďarsku ani nemluvě, kde vznikl zákon, že ilegální imigrace je zločin s trestní sazbou.

Novináři mi často vyčítají, že neúspěšně kandiduji do Senátu. Jenže například v Senátu ČR zanikl klub, který byl jediným klubem zabývajícím touto problematikou. A když se podíváme na kandidáty právě na Praze 4, nikdo z nich nemá jasně odmítavý postoj k imigraci, ze které by v budoucnosti mohl vzniknout problém. A nejdříve vzniknou problémy v hlavním městě, tak, jak tomu je např. v Paříži, Bruselu, Stockholmu i v relativně klidné Vídni. Proto musím opět nést kůži na trh abych byl alespoň tím, kdo na budoucí problémy upozorní a bude se snažit je v předstihu řešit. Proto postavím i kandidátku Rozumných pro hlavní město. Já osobně, a to je mi někdy vyčítáno, nemám v srdci žádný nenávistný osten vůči jakémukoliv náboženství, vůči jakékoliv rase, rád se bavím s lidmi z jakéhokoliv světadílu. Ale v první řadě mi jde o to, aby příští generace mohly užívat naše hlavní město Prahu jako klidný ostrov nejenom pro Pražany, ale i pro návštěvníky z ostatních regionů naší krásné vlasti, ale aby si i klidu mohli užít turisté z Evropy i celého světa.

Autor je bývalý prezidentský kandidát a předseda Rozumných

Číst 5639 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 283 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %