Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

pánek

To, že je kandidát na prezidenta Šimon Pánek ohnivým zastáncem přílivu životunebezpečných islámských vetřelců do naší země a jako prezident by ho podporoval, je známo. odrobně jsme o tom psali např. v článku ŠIMON PÁNEK V MIGRAČNÍM MANIFESTU PODPORUJE PŘÍLIV ISLÁMISKÝCH VETŘELCŮ DO ČR. Pokud má stejné názory pouhý poslanec či dokonce ministr zahraničí, je to sice nepříjemné, ale ne tak nebezpečné jako když ho zastává prezident republiky. Podle článku 63 naší ústavy prezident, kromě mnoha jiných důležitých věcí, je prezident vrchním velitelem ozbrojených sil a jmenuje a povyšuje generály. A proto je pro bezpečnost našeho státu alfou a omegou to, jak seriózního člověka si zvolí občané do jeho čela státu. Je proto s podivem, proč právě v době kdy narůstá oprávněný strach našich občanů ze zpráv o vraždění občanů v sousedních zemích islámskými přistěhovalci a volání po ochraně před jejich příchodem do naší země, tak pan Pánek si do svých prezidentských priorit dává pravý opak. Proč právě toto má za potřebí, když měl i občanů za jeho obětavou pomoc lidem v nouzi oprávněnou úctu a národ si ho vážil. Proč je tak kontraproduktivní ve své prezidentské kampani?

 Na první pohled se to zdá nelogické jít do voleb s tak antipopulistickou nabídkou, že zaprodává pan Pánek naši zem cizincům s nejen odlišnou, ale přímo životunebezpečnou kulturou? Jenže když se podíváme na to, kolik penez jeho nadace Človek v tísni o.p.s. získává od donátorů, kteří touží po zániku národních států a obsazení Evropy muslimy, pak je to pochopitelné. Volební kampaň je totiž skvělou příležitostí šířit jejich názory, jen najít někoho, kdo se k tomu propůjčí. A Šimon Pánek si zřejmě rozumně říká, že sice nevyhraje, ale když bude lidem vysvětlovat výhody pro soužití s muslimskými mírumilovnými přáteli, získá od donátorů peníze na svou největší a nejvlivnější neziskovku v naší zemi.

Pardon, Člověk v tísni není jen jeho, i když ji v médiích zastupuje. Založil ji spolu s Českou televizí (členkou správní rady Člověka v tísni je dcera herecké legendy Zdeňka Štěpánka Kristina Taberyová, která v minulých desetiletích zastávala v České televizi nejvyšší funkce a podepisovala za ni na úřední dokumenty Člověka v tísni  a Jaromírem Štětinou. Její rozpočet 1, 5 miliard korun tomu  odpovídá. A jsme u jádra pudla. Neziskovka s pětkrát větším než je tolik v médiích přetřásaný rozpočet fotbalového klubu Sparty Praha nemůže získat takové peníze jen z milodarů občanů, ale že většinu peněz z této částky získává prostřednictvím dotací a grantů. A také je jasné, že se za to musí svým donáorům revanžovat. A kdo jsou tito lidé? 

Na kom je pan Pánek a jeho spolupracovníci závislý? To je jasné při pohledu na následující graf:

 Z grafu je vidět, že největším donátorem Človějka v tísni jsou  zahraniční vlády. Tedy američtí, britští, němečtí a francouzští daňoví poplatníci, kteří poslali  téměř 450 milionů korun. Evropská unie se také nenechala zahanbit a přihodila z peněz, které dostává od svých vlád 350 milionů korun. Ani náš státní rozpočet se nenechal zahanbit a přispěl dokonce o 22 milionů víc než přispívá miliardáři Sorosovina na jeho neomarxistickou Nadace Open Society Fund Praha, tedy 133 milionů. Pan Soros poslal z této částky svému kamarádovi Pánkovi 1,75 milionů korun a jistě není jeho vliv na Pánkovu nadaci jen symbolický. (graf publikoval Břetislav Olšer)

 

 Ať již jsou pohnutky pana Pánka k rozhodnutí kandidovat na prezidenta jakékoliv, nemůže svou přihláškou nic ztratit. Výhrou získá post nejvyššího politika v zemi a při prohře díky od europeistů, kteří snějí o Evropském superstátu i za cenu, že bue Evropa patřit jejich muslimským hostům. V každém případě je to excelentní manager.

Číst 7459 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v HOSPODÁŘSTVÍ

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 185 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %