Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Rezignoval jsem na funkci europoslance, abych se mohl plně věnovat domácí politice Doporučený

Petr Mach, který dokázal svým činem, že je mu idea svobody bližší než vlastní prospěch Petr Mach, který dokázal svým činem, že je mu idea svobody bližší než vlastní prospěch snímek Ivana Haslingerová Fragmenty

Dnes, 30. srpna 2017 jsem rezignoval jsem na funkci poslance Evropského parlamentu. Předsedou strany a volebním lídrem Svobodných zůstávám. Rozhodl jsem se obětovat funkci poslance Evropského parlamentu, abych se od tohoto okamžiku plně soustředil na domácí politiku v České republice. Jako lídr povedu Svobodné do říjnových parlamentních voleb. Českou poslaneckou sněmovnu považuji za mnohem důležitější politickou instituci než Evropský parlament. Voličům chci tímto krokem dát jasně najevo, že sázím na to, že se Svobodní do Sněmovny dostanou. 

Chceme, aby v Poslanecké sněmovně byly konečně zastoupeny myšlenky svobody, skutečné demokracie, úsporného státu a respektu vůči jeho občanům. Chceme mít z České republiky svobodnou, bezpečnou, suverénní a prosperující zemi!

Zapojuji se tímto okamžikem na sto procent do kampaně a věřím, že společným úsilím ve volbách 21. října uspějeme.

Poznámka redakce:

Děkujeme pane předsedo, jsme na Vás hrdí. Jste první politik, který svým postojem dokázal, že je mu idea svobody a toho co hlásá jeho strana bližší než osobní prospěch. A to si žádá velkou poklonu. 

Číst 9120 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %