Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Le Penová

O tom, že francouzská pravicová politička Marine Le Penová byla zbavena Evropským parlamentem (EP) imunity za šíření veřejného násilí ví z našich médií všichni. O tom, že kromě francouzské Národní fronty, kterou vede, založila již v roce 2015 pravicovou frakci Evropského parlamentu   Evropa národů a svobody - Europe of Nations and Freedom (ENF), která se snaží o vznik nového modelu evropské spolupráce založeném na spolupráci suverénních zemí bez bruselských nadnárodních orgánů, ví u nás již málokdo. Pouze nešlo zamlčet, že v TOP hotelu Praha uspořádal Tomio Okamura pro členy této frakce, jejímž je jeho Strana přímé demokracie členem, konferenci. A to ještě většina zpráv  o ní se týkala nechutných vystoupení křiklounů před hotelem. Protože ale právě tato frakce bojující za obnovení suverenit národních států bez diktátu Bruselu nabývá v současné době na stále větší důležitosti, pokládám za nutné o ní informovat než ji zase naše média začnou pomlouvat, že je to spolek fašistů jak mají ve zvyku hovořit o všem co nefandí jimi opěvované EU.

 

Evropa národů a svobody - Europe of Nations and Freedom (ENF)  byla založena Marine Le Peovou v roce 2015, kdy začalo na pozvání německé kancléřky Merkelové nebezpečné masové stěhování afrických a arabských národů do Evropy. Snem zakladatelky ENF bylo, aby se v ní sdružili rozumní politici a získali větší sílu k zabránění rozšíření této přistěhovalecké mnohamilionové vlny nebezpečných lidí do svých zemí. Členem této frakce se postupně stal předseda nizozemské Strany pro svobodu (PVV) Geert Wilders, zástupce italské Ligy Severu Lorenzo Fontana, představitel Svobodné strany Rakouska (FPÖ) Georg Mayer, předseda české Strany přímé demokracie Tomia Okamurypolský Kongres nové pravice (KNP),  belgický Vlámský zájem. Dále se k frakci přidala britská europoslankyně Janice Atkinson, zvolená za Stranu nezávislosti Spojeného království (UKIP), ta ji však před jejím vstupem do této frakce vyloučila. Další členkou je Rebega Laurentiu, nezávislá poslankyně zvolená za rumunskou Konzervativní stranu. Od roku 2016 patří k této frakci také europoslanec Marcus Pretzell, který byl tehdy členem německé Alternativy pro Německo (AfD), avšak v roce 2017 z této strany vystoupil a nyní se v Německu účastní organizování nového pravicově-liberálního hnutí. Le Penová ve straně vyzývá k opuštění eura, Wilders mluví o konci používání politické korektnosti. Strana se staví proti nebezpečnému multikulturalismu a osidlování evropských zemí nebezpečnými kulturami z Afriky a Arábie.Kromě  a je 

Je  skandál, že za to, že na svém facebooku Marine zveřejnila zvěrstva která způsobují muslimští vrazi ji obvinili že šíří veřejně násilí, aby jí mohli zbavit imunity. Přitom šlo navíc o fotky, které byly již dávno publikované, pouze je zkompletovala. Tlak soudruhů Junkerů holt nabírá na obrátkách. Nejdříve byla Marine zbavena imunity v EP, pak ve Francii. Přitom jí ve Francii volilo v prezidentských volbách  10,01 milionů voličů a Macrona pouze 11,28.

Kromě francouzské Národní fronty Marine Le Penové a Strany přímé demokracie Tomia Okamury je členem této frakce předseda nizozemské Strany pro svobodu (PVV) Geert Wilders, zástupce italské Ligy Severu Lorenzo Fontana, představitel Svobodné strany Rakouska (FPÖ) Georg Mayer, polský Kongres nové pravice (KNP),  belgický Vlámský zájem. Dále se k frakci přidala britská europoslankyně Janice Atkinson, zvolená za Stranu nezávislosti Spojeného království (UKIP), ta ji však před jejím vstupem do této frakce vyloučila. Další členkou je Rebega Laurentiu, nezávislá poslankyně zvolená za rumunskou Konzervativní stranu. Od roku 2016 patří k této frakci také europoslanec Marcus Pretzell, který byl tehdy členem německé Alternativy pro Německo (AfD), avšak v roce 2017 z této strany vystoupil a nyní se v Německu účastní organizování nového pravicově-liberálního hnutí. Le Penová ve straně vyzývá k opuštění eura, Wilders mluví o konci používání politické korektnosti. Strana se staví proti nebezpečnému multikulturalismu a osidlování evropských zemí nebezpečnými kulturami z Afriky a Arábie.

Marine Le Pen je moje kamarádka. Držím jí palce. Je skvělá. Na nedávné konferenci, kterou jsem pořádal u nás Marine uvedla, že EU je na konci s dechem a protimigrační strany by ji měly svrhnout zevnitř. Instituce typu Evropské komise  by zanikly a mezi státy by se obnovily hranice. To neznamená, že by se po získání suverenity nemohly spojit do volného sdružení jakým bylo původní Evropské hospodářské společnenství. Navzdory proklamovanému obnovení hranic počítá náš projekt se zachováním volného pohybu osob, služeb, zboží a kapitálu a také s právem na bezpečnost. „Jsme všichni přesvědčeni, a čas nám dává za pravdu, že stávající model Evropské unie chovající se jako superstát, je nefunkční a že Evropská unie je nereformovatelná. Nechceme izolaci ČR,chceme stejně jako Liga severu jasně deklarovanou Unii jako bylo EHS. Volný pohyb osob, kapitálu, služeb a zboží. Chce nás také EFTA. Nechceme odliv evropských korporací, ale chceme, abycho si o nich rozhodovali samiV Rusku za každým politikem stojí 3 tlumočníci a neseznámíte se tam ani s dámou bez nich. Myslíme, že je nejvyšší čas začít diskutovat o jiném modelu evropské spolupráce a připravit se na něj, dokud je čas. Protože existuje jedno hezké české přísloví, že účet platí poslední,“ řekl Okamura.

Chceme koordinovat s V4 a ještě lépe by bylo, kdybychom přijali Rakousko a byla V5 Podnikatelé k nám neustále přutahuji Ukrajince. ale poozr, je jich 45 milionů a nechceme je do EU. Slovinci mají vyšší platy než my tak k nám na štěstí nechtějí. 

Všichni členové ENF jsou trnem v oku evropským mandarínům. Marine Le Penovou zbavil nedávno EP imunity, Gert Wilders nemůže vyjít na ulici be z hermetické ochranky, protože na něj byla vypsána muslimy fatva a Tomio Okamura dostává desítky  výhrůžek o likvidaci denně, přestože bydlí se svým 23 letým synem. Je nazýván vytrvale našimi politiky a novináři fašistou, přestože každý normální občan o něm ví, že je zásadně proti jakémukoliv holokaustu a bojuje za jeho památník v Netolicích. Přesto je solí v očích všem politikům, kteří využívají sladkého života v Bruselu nebo v něj doufají za poslušnost k němu a budou ho tudíž odsuzovat za cokoliv, jen aby se zavděčili tamním Junkerům a Merkelovým. 

Snaží se přesvědčit lidi v médiích o své pravdě za použití Goebelskovské metody, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou, že mají pravdu. LN, Seznam, Zprávy, Reflex to vesele publikují. "Slonková a Kubík stepovali 3 dny před mým domem, vlezli mi i do garáže, ťukali mi na dveře. Po třech dnech mne chytili, ale nic neříkali, jen čekali na to, aby si mohli natočit jak vstupuji do auta a mohli říci, že jim ujíždím. Jsou to lidi bez špetky slušnosti. Jako Goebels. Ve veřejnoprávní televizi se zametají normální zprávy pod koberec. Měla by se stát příspěvkovou organizací, která by pak začala vyváženě vysílat. Mirek Soukup z Barrandova má ve všem pravdu," sdělil našemu listu Tomio Okamura. 

 

Do letedla nastupuje a lidi z něj prchají, že letadlo vyhodí muslimové. Nepustí ho již ani do penzionu. Majitelé dosse bojí, že vyletí do vzduchu a nebo že přijdou o hosty. Přitom vyhrál druhé místo ve volbách již podruhé a s větším ziskem. média to komentovala, řže opět prohrál. Geert Wilders uvedl, že migraci je třeba zabránit i budováním zdí. "Musíme přijmout novou strategii, musíme být smělí a odvážně zavést zákazy svobodného cestování, jako to udělal prezident (USA Donald) Trump, musíme je posílat zpět, mít odvahu vracet lodě jako Austrálie," řekl.

Číst 950 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %