Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Pirát Bartoš je stále napojen na krajně levicovou scénu Středoevropan a Antyfa Doporučený

  • pondělí, úno 11 2019
  • Napsal(a)  Luboš Novák
Ivan Bartoš v tričku Upright turnaje bojových sportů, pořádaným krajně levicovou Antifou. Ivan Bartoš v tričku Upright turnaje bojových sportů, pořádaným krajně levicovou Antifou.

Ivan Bartoš, předseda Pirátské strany, poslanec PSP ČR a nejvýraznější osobnost úspěšné politické strany. O Bartošovi a jeho minulosti toho byla napsána již celá řada. Fotografie zachycující pana předsedu s vlajkami krajní levice Antifa obletěly internet. Bartošova prostá vysvětlení však, zdá se, široké veřejnosti stačila, a zbytek zkrátka zůstal u internetových posměšků. Jaká je tedy realita? Sám Ivan Bartoš se o sobě rád vyjadřuje jako o liberálovi a pacifistovi. Ptáte se, jak je možné, že osoba odsuzující násilí se tedy stýká a má napojení na extrémní levici? Extrémní levici, často označovanou jako Antifa, která je pravidelně zmiňována ve výročních zprávách Ministerstva vnitra a nezdráhá se používat násilí k dosažení svých cílů? Ne, opravdu zde nechceme vytahovat již ohrané fotografie Bartoše s vlajkou GNWP (Good night white pride) či AFA (Antifašistická akce) z minulosti. Ale pokud pan Bartoš tvrdí, že s organizací ANTIFA nemá nic společného, je proti násilí, zastává liberální hodnoty a zároveň se přímo účastní akcí pořádaných extrémní levicí, musíme se ptát, kdo je ve skutečnosti Ivan Bartoš a jaké názory ve svém soukromí zastává?

 Na oficiálním facebookovém profilu Ivana Bartoše je z 21. října 2018 k nalezení tato fotografie.

Ivan Bartoš Upright

Za povšimnutí stojí tričko, do kterého je Bartoš oděn. Nápis Upright totiž odkazuje na stejnojmenný turnaj bojových sportů, pořádaný krajně levicovou Antifou. Jaká to náhoda, že se třetí ročník tohoto turnaje konal o den dříve, tedy 20. října 2018. Vzhledem k tomu, že je událost jen pro zvané a není veřejně známo místo konání, je zcela jasné, že pan Bartoš musel být v kontaktu s organizátory, nebo aktivními účastníky. Kdo jsou oni organizátoři? Má jít o bratry Vedralovy, kteří v Praze vedou boxerský klub Vedral Boxing. Zde David Vedral v tričku polské Antifašistické akce a její tamní tělocvičny.

David Vedral AFA

A kdo patří mezi bojovníky na tomto turnaji? Je to například Jakub Šrámek. Ten vedl lekce thajského boxu kde jinde, než na pražské Klinice.

Jakub Šrámek AFA

Dalším účastníkem byl bojovník Václav Schweidler, kterého můžeme vidět jako ochranku koncertu v tričku Anarcho Terror.

Václav Schweidler AFA

A samozřejmě Pavel Salčák, který se svými politickými názory už vůbec netají.

Jak to tedy s tím odklonem Ivana Bartoše od levicového extremismu je? A kde vzal tričko Upright?

Číst 6264 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %