Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Mediální žumpa mlčí o TRIKOLÓŘE Doporučený

  • středa, říj 02 2019
  • Napsal(a) 
PETR BYSTROŇ,poslanec Bundestagu za AfD Bayern, a prezident Václav Klaus jsou dlouholetými přáteli Snímek je zachycuje na Hovorech na pravici pořádaných Akcí D.O.S.T. v roce 2016 v Praze. v popředí její předseda Petr Bahník. PETR BYSTROŇ,poslanec Bundestagu za AfD Bayern, a prezident Václav Klaus jsou dlouholetými přáteli Snímek je zachycuje na Hovorech na pravici pořádaných Akcí D.O.S.T. v roce 2016 v Praze. v popředí její předseda Petr Bahník. snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Mainstreamové sdělovací prostředky přistoupily k ustavujícímu sněmu politického hnutí Trikolóra v zásadě dvojím způsobem: 1. Marginalizovat význam a mlčet jako partyzán při výslechu, 2. Zesměšnit a soustředit se na triviální a okrajové momenty. Chápu, že pro mnohé z nich je lepší si hrát na módní policii a řešit, zda přišel na sněm Petr Mach v džínách nebo obleku. Ve skutečnosti se díky Trikolóře do politiky vrací střet idejí a protivných ideologických koncepcí. Je vidět, že na tuto výzvu reaguje také politická konkurence, která si uvědomuje, že bez větší vyhraněnosti bude následovat odliv jejich stávajících voličů, a to v masovém měřítku, což pro mnohé subjekty může nabýt povahy likvidační.

Jazyk představitelů Trikolóry je nejen srozumitelný, ale zásadně také politicky nekorektní a nezná pojem tabu a zakázaných či nevhodných témat. Tomu odpovídala také struktura a názory pozvaných hostů, mezi nimiž vynikali Nigel Farage z britské Brexit Party a Petr Bystroň z německé Alternativy pro Německo.

Dalším podstatným momentem je neformální styl Trikolóry, který boří zajetý svět nudných a nezajímavých stranických sjezdů, kde vrcholem aktivit je prostý fakt, že se X stal předsedou a další Y místopředsedy. Nebývá zvykem, aby na sjezd krom všech pozvaných členů (zde jich je prozatím 246) masově dorazili také registrovaní příznivci (v rekordním počtu 800).

Kdo očekával, že v neděli bude hostem Otázek Václav Moravce čerstvě zvolený předseda Trikolóry, tak byl zklamán. Česká televize i v tomto případě jasně dokazuje, že neplní svou základní zpravodajskou povinnost vůči občanům této země. Proto i zde platí, že je zapotřebí vzít si svou zem zpátky!

Číst 8942 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v MEDIOKRACIE

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %