Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Zachraňte naši republiku. Požadujeme demisi vlády ničící naši zem! Doporučený

  • pondělí, zář 12 2022
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Sv. Václave, vévodo české země, nedej zahynouti nám ni budoucím! Sv. Václave, vévodo české země, nedej zahynouti nám ni budoucím!

Na Národní pouti na Říp pořádané českou opoziční scénou byla představena občanská iniciativa Zachraňme naši republiku pořádané českou opoziční scénou. Iniciativa požaduje okamžitou demisi europeistické vlády Petra Fialy a nejen to. Navrhuje jak by měla správná vláda, která myslí na blaho své země a jejích občanů postupovat. A nejedná se tentokrát jen o zoufalé volání běžných občanů, ale pod jejími požadavky jsou podepsáni  významné osobnosti osobností z politického a veřejného života  jako je například, bývalý policejní prezident a předseda Asociace nezávislých médií Stanislav Novotný, bývalý ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky a člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Ladislav Jakl, poslanec SPD Jiří Kobza, předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová, šéfredaktor internetového magazínu Protiproud Petr Hájek, předseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník, europoslanec Hynek Blaško, publicista Michal Semín, ústavní právník Zdeněk Koudelka, bývalí ministři Daniela Kovářová a Pavel Dobeš, energetik Ivan Noveský, předseda hnutí PES Jakub Olbert, dopravní expert Jan Skalický, velitel Národní domobrany Marek Obrtel, mikrobiolog Jaroslav Turánek, Doc, president Kulturní komise České republiky z.s., Ing. Jiří Pancíř, CSc. a mnoho dalších významných osobností veřejného života. A samozřejmě nemohu, a to s nadšením, jako šéfredaktorka pravicové a politicky nekorektní kulturně-hospodářské revue Fragmenty a jednatelka Kulturní komise ČR, z.s. nepřipojit svůj podpis RNDr. Ivana Haslingerová, CSc. 

Jeden z iniciátorů výzvy publicista Václav Hrabák sdělil našemu listu: „Pracujeme na tom, aby vznikl nepolitický kompetentní tým odborníků s organizačními a manažerskými schopnostmi, který by v případě pádu vlády, mohl ihned převzít vládu v této zemi, a který bude mít podporu politických stran napříč opoziční scénou a občanskou společností. "

Prvním požadavkem vyjádřeném ve stejnojmenné deklaraci je odstoupení vlády a vyvolání předčasných voleb. Iniciativa požaduje vytvoření prozatímní úřednické vlády na jejímž vzniku se hodlá podílet. Odmítá rovněž destruktivní ideologii EU a její slepé přijímání současnou vládou, stejně jako podřízení naší země zájmům NATO, které je pouze nástrojem amerických zájmů. V úvodním dokumentu odmítá rovněž Green Deal způsobující současnou drahotu a inflaci, stejně jako podporu války na Ukrajině a rezignace na snahu zprostředkovat mírové řešení konfliktu.

Signatáři požadují okamžité zastavení vyzbrojování ukrajinské armády a skoncování s protiruskými sankcemi, které poškozují naši ekonomiku. Zároveň odmítají všudypřítomnou cenzuru a vládní útoky na svobodu slova, shromažďování a sdružování. „Nelze dál trpět šikanování našich spoluobčanů jen kvůli odlišným názorům. Požadujeme skoncovat s filtrováním informací, cenzurou a jednostrannou propagandou,“ uvádí se mimo jiné ve výzvě pod kterou jsou podepsány osobnosti politického a veřejného života. 

Plné znění iniciativy za záchranu naší země uvádíme máte možnost si přečíst zde:

Zachraňme naši republiku

Požadujeme demisi vlády
 Vláda ničí naší zemi natolik, že jsme se spojili v odporu proti vládě a za záchranu České republiky. 

I.K tomu je nutno učinit:

1. Odstoupení vlády a vyvolání předčasných voleb. 2. Prozatimní úřednická vláda musí razantně odmítnout zničení posledních zbytků suverenity členských zemí EU pokusy o zavedení většinového hlasování a zrušení práva veta. 3. Dále musí ČR okamžitě odstoupit od Green Dealu, odejít od systému emisních povolenek a útlumu energetckých zdrojů. To jsou pravé příčiny dnešní energetcké drahoty a nouze.

II. Příčiny současné krize jsou:

a) rezignace vlády na samostatnou suverénní politiku v zájmu našich občanů a místo toho jen poslušné plnění vůle Bruselu, Berlína a Washingtonu, b) destruktvní ideologie EU a její slepé přijímání, c) zájmy ústředí NATO, které je dnes pouze nástrojem amerických zájmů, d) realizace ideologie Green Deal (GD) způsobující současnou drahotu a infaci, e) řízení ekonomik a zdraví prostřednictvím farmaceutckých gigantů a jejich nástroje – WHO, f) likvidace demokratického systému, př. Pandemický zákon, snahy opět zavádět nouzový stav a korespondenční volby, g) podpora války na Ukrajině a rezignace na snahu zprostředkovat mírové řešení konfiktu.

III. Pro záchranu naší země je co nejdříve nutné udělat:

a) zastavit vyzbrojování ukrajinské armády, podporovat mír a po skončení konfiktu provést návrat migrantů do jejich vlast, b) skoncovat se sankcemi, které poškozují nejvíce naši ekonomiku, přestat slepě následovat EU, NATO, GD, WHO a jiné a začít prosazovat zájmy České republiky c) nepřipustt lockdowny a hrubé zásahy do ekonomiky, normálního života společnost a individuálních svobod, d) zrušit státní fnancování politckých neziskovek a jejich veřejné přiznání fnancování ze zahraničí a omezení jejich politcké moci, e) okamžitě přestat s útoky na svobodu slova, shromažďování a sdružování. Nelze dál trpět šikanování našich spoluobčanů jen kvůli odlišným názorům. Skoncovat s fltrováním informací, cenzurou a jednostrannou propagandou. zachranmerepubliku.cz

Na webové stránce https://www.zachranmerepubliku.cz/ se k výzvě mohou přidávat další občané.

Tiskový mluvčí výzvy Zachraňme naši republiku  je Václav Hrabák
info@zachranmerepubliku
tel: 603 743 049
https://zachranmerepubliku.cz

 Kulturní komise České republiky, z.s. výzvu Zachraňme naši republiku podporuje a časopis Fragmenty, který již 28 let vydává je jí k disposici k presentaci jejích akcí.

Bůh Vám žehnej přátelé!

©Kulturní komise ČR, z.s.

Číst 652 krát
Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %