Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Světová federace vědců zve profesora Klause pohovořit o planetárních hrozbách Doporučený

Prezident Václav Klaus Prezident Václav Klaus snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Prezident Václav Klaus dostal pozvání na prestižní mezinárodní konferenci o planetárních hrozbách, kterou pořádá Světová federace vědců v sicilské Erice. Jedná se o opravdu důležitou odbornou, nikoliv politickou, konferenci, na kterou  dorazí několik nositelů Nobelových cen za fyziku a vysoce vzdělaných vědců ve výše uvedené oblasti. Je poctou být na takové zasedání pozván a svědčí to o tom, že navzdory našim médiím a politickým oponentům si ve světě vybudoval profesor Václav Klaus  významné místo v této vědecké oblasti. Konferenci pořádá špičkový vědec ze ženevského CERNU- profesor Zichichi,  který má mezi vědci má přezdívku druhý Einstein. Zatímco většina lidí a dokonce i průměrných vědců honících se za dotacemi na své projekty se od tohoto tématu odtahuje, tento devadesátiletý doyen fyzikálních věd ho považuje za velice vážný a přeje si, aby se o tématu začalo diskutovat konečně odborně a nikoliv pouze diletantsky a politicky. Profesor Klaus tam jede s přednáškou: „Současná ofenzíva klimatických alarmistů je motivována výlučně politicky", v níž promluví o  klimatických alarmistech a ekoteroristech a jejich politických motivech. 

 

Znalezione obrazy dla zapytania modrá nikoli zelená planeta site:fragmenty.czZnalezione obrazy dla zapytania modrá nikoli zelená planeta site:fragmenty.czVzpomínám, jak při sepisování knihy "Modrá, nikoli zelená planeta" s otázkou v podtitulu „Co je ohroženo: klima nebo naše svoboda?" (slovo nikoli Václav Klaus podtrhuje), byla jeho pracovna doslova od země zavalena stohy materiálů od odborníků ze světa o této problematice. Zpracoval v ní podrobnou do té doby neznámou soubornou rešerši o ekologické problematice očima ekonomaDíky tomu, co vše o klimatu prostudoval a prokonzultoval se špičkovými světovými odborníky, se stal prezident Klaus opravdovým znalcem této problematiky a kniha byla obratem vydána v prosinci 2007 v německém překladu pod názvem Modrá planeta v zelených poutech (Blauer Planet in grünen Fesseln). Následoval Ruský překlad  a poté překladdo angličtinynizozemštinypolštinyšpanělštinyitalštinybulharštinyslovinštiny,dánštinyřečtinyarabštinyfrancouzštiny a japonštiny. Prostě kniha se stala naprostým světovým bestsellerem, který přinesl autorovi  světovou prestiž mezi skutečnými vědci a odborníky na tuto problematiku. 

Znalezione obrazy dla zapytania modrá nikoli zelená planeta site:fragmenty.cz

To, že  na jejím křtu před kavárnou Alfa tehdy prohavlovští kavárníci, mající o klimatu odborné znalosti na úrovni svého součaného guru - 16leté retardované švédské holčičky Gerty Thunbergové, hulákali protesty na tom nic nezměnilo. Kniha se stala fundamentálním příspěvkem celosvětové ekonomické a politické diskuse zda nás spíše než klima ekonomicky nezničí boj s ním a ekonomický alarmismus, který se stává součástí nové k totalitě mířící ideologie. 

Výše uvedené snímky jsou ze křtu knihy v roce 2007 v kavárně Alfa v Praze

 

A nebyl by to profesor Klaus, aby na diskusi prakticky okamžitě v roce 2009 neodpověděl v další knize "Zničí nás klima, nebo boj s klimatem?" pojednávající právě o klimatickém alarmismu. Kniha pojednávala o spornosti myšlenky dominantního vlivu člověka na globální klima a na globální teplotu zneužívané k dalšímu radikálnímu vstupu státu a politiky do lidské společnosti. Autor se jako profesor ekonomie zamýšlí zejména nad zhoubným vztahem klimatického alarmismu a ekonomiky. Dospívá k závěru, že klimatický alarmismus není žádná láska k přírodě, ale je novým politickým náboženstvím zneužívaným politiky. 

Reflexi této diskuse shrnula další kniha „Modrá planeta v ohrožení“  (2009). Z těchto pozic se tématu „boje s klimatem“ věnoval sborník IVK Globální oteplování: Realita nebo bublina a v následné anglicky vydané publikaci 88/2011 Global Warming: Reality, or Bubble?  A množství přednášek a seminářů o této problematice. Závěry všech těchto publikací lze shrnout do konstatování, že ohrožena je dnes píše svoboda člověka a prosperita civilizace než klima na naší planetě a že naopak zásadním způsobem ohrožuje svobodu lidí a prosperitu společnosti sám umělý „boj s klimatem“ .

 

Prezident Václav Klaus představil na Podzimním knižním veletrhu v Havlíčkově Brodě svoji novou knihu "zničí nás klima nebo boj s klimatem"

Vše shrnuje Václav Klaus  do jedné věty:  Nezničí nás klima, ale boj s klimatem!

 

Vztah Ekonomie a globálního oteplování budí dodnes  obrovský zájem u skutečných odborníků a proto je zván  profesor Klaus na mnoho mezinárodních kongresů o této otázce. Pozvání Světovou federací vědců na konferenci o planetárních hrozbách do  sicilské Ericy je mementem toho, že by se i naši Moldánovští a Bursíkovští ekologisté měli konečně probudit ze své pýchy a rozhlédnout se, co si o problematice klimatu myslí kromě  ekonomicky nevzdělaných fanatiček  Merkelových a Eyen i opravdoví vědci a zaposlouchat se do jejich názorů.    

 
 
Číst 7440 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %