Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Salvini, Le Pen, Wilders a Okamura - 25. dubna 2019 od 17:00h u památníku patrona České země sv. Václava Doporučený

Přijďte podpořit tyto politiky v jejich boji za Evropu bez EU Přijďte podpořit tyto politiky v jejich boji za Evropu bez EU

Tito světoznámí odvážní evropští politici - poslankyně předsedkyně francouzského Národního sdružení Marina Le Penová a poslanec a poslanec předseda holandské Strany pro svobodu Geert Wilders přijedou do Prahy podpořit svého přítele poslance a předsedu strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamuru bojujícího stejně jako oni za zachování svých národních států před rozpuštěním ve společném kotli Evropské unie plném lidí s naprosto odlišnými kulturami a zvyky. Jedním slovem chtějí zachránit národní státy s jejich tisíciletou evropskou křesťanskou kulturou před islamizací zavlékanou do EU miliony hostů bývalé německé kancléřky Angely Merkelové a jejich následovníků.  Formou videozdravice promluví z velkoplošné obrazovky Matteo Salvini, který Tomio Okamuru také podporuje. Na demonstraci vystoupí také britská europoslankyně Jenice Atkinson, lídr kandidátky SPD do voleb do Evropského parlamentu 2019 MUDr. Ivan David, CSc., a další významní hosté. A samozřejmě na demostraci vystoupí její pořadatel předseda SPD Tomio Okamura.

 

Proto všichni, kteří nechtějí aby v budoucnu žili nejen v neomarxistické, ale muslimské Evropě a ktým záleží na budoucnosti jejich dětí, které jsou v současné době vesměs popletené proevropskými médii, ale až budou žít pod právem šária v burkách, pochopí jak se mýlili, ale bude již pozdě. Přijďte proto před klíčovými volbami do Evropského parlamentu podpořit úsilí vlasteneckých stran v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez EU. Přijďte spolu s nimi říct NE diktátu EU, imigrační politice EU a islamizaci a podpořit právo občanů České republiky hlasovat v referendu o vystoupení ČR z EU.

Přijďte před klíčovými volbami do Evropského parlamentu 24. a 25.května letošního roku  podpořit úsilí jediné vlastenecké strany v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez EU. Nepodceňujte letošní volby do EP. Evropský parlament je jediné místo, kde můžete prosadit změnu v Evropě a bojovat za svobodu a suverenitu České republiky - a proto je zcela nutné v těchto volbách uspět s politiky, kteří budou za náš stát skutečně bojovat. 
 
 
Situace v EP se po volbách zřejmě změní díky všem těmto odvážným politikům k lepšímu. Spolu s kolegy s evropské vlastenecké frakce Matteem Salvinim, Marine Le Pen, Geertem Wildersem, rakouskými Svobodnými a dalšími mohou i naši politici prosadit mnohé co po deset let pod diktátem jediné obrovské frakce lidovců nešlo. I když má ČR v sedmiset členském parlamentu pouze 27 poslanců, může hlas těch kteří se spojí s výše uvedenými dos společné evropské vlastenecké frakce být slyšen.
 
Poslanci všech těchto stran nekandidují, aby v předklonu kolaborovali s elitami Evropské unie, ale aby zastavili životu nebezpečný diktát neomarxistických globalistů ovládajících současnou Evropskou unii. Ve spolupráci s vlasteneckými politickými stranami euroskeptické frakce jsou připraveni budovat novou formu spolupráce národních států Evropy. 
A pouze tato společná spolupráce může chránit naší suverenitu, svobodu, křesťanskou kulturu a tradiční společenské hodnoty. Jen touto společnou spoluprací může skončit stávající diktátorská a nebezpečná evropská integrace a osvobození se z okovů současné nereformovatelné EU. 
 

A za co chce Starna svobody a přímé demokracie Tomio Okamura bojovat?  K tomu říká:

 


V Evropském parlamentu řekneme společně jasné NE následujícím věcem:

NE likvidaci národních států a národů a vzniku jednoho multikulturního státu EU. Současná EU je nereformovatelná a stávající forma evropské integrace musí skončit.
NE dalšímu omezování práv občanů, včetně práva vlastnit zbraň.
NE novým regulacím a nesmyslným omezením podnikatelských aktivit.
NE podpoře imigrace.
NE toleranci k islamizaci Evropy.
NE pozitivní diskriminaci menšin a podpoře politických neziskových organizací.
NE přijetí eura Českou republikou.
NE evropské armádě vedené Bruselskou elitou.
NE předávání další moci z úrovně států do rukou EU.


V Evropském parlamentu budeme prosazovat a podpoříme:


PODPOŘÍME zrušení Lisabonské smlouvy a novou spolupráci národních států na základě svobody a suverenity.
PODPOŘÍME společný trh a svobodný pohyb občanů národních států Evropy.
PODPOŘÍME společné projekty dopravní a energetické infrastruktury.
PODPOŘÍME společné vědecké projekty a vědeckou spolupráci.
PODPOŘÍME spolupráci v boji s teroristy a mezinárodním zločinem.
PODPOŘÍME právo občanů členských zemí rozhodovat v referendu o všech zásadních otázkách včetně vystoupení z EU.
PODPOŘÍME postupné rušení zbytečných byrokratických orgánů EU.
PODPOŘÍME sociální projekty pro pracující rodiny v národních státech Evropy. Musí skončit demografická genocida evropských národů a jejich nahrazování imigranty.

Po přečtení výše uvedeného je jasné, že i kdyby jen několik věcí se podařilo prosadit, byl by to velký krok ke svobodě a k naději v lepší život. 

Číst 8011 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %