Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Kdo vyvolává opravdový rasismus Doporučený

Mgr.Bc. Jan Kopal v pražském paláci Žofín na konferenci VŠE Praha Mgr.Bc. Jan Kopal v pražském paláci Žofín na konferenci VŠE Praha snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Dost často se v posledních dnech skloňuje termín rasismus a vůbec existence různých ras. Souvisí s ním také zásadní otázka, kdo nejvíce tento rasismus vyvolává a přiživuje. Překvapivě dojdeme k závěru, že jsou to elity stojící na pozicích liberální demokracie a neomarxistických postojů (rozhodně to není lidové hnutí sociálně slabých černochů). V praxi se oba dva tyto proudy překrývají a doplňují, až nezaujatý pozorovatel může dojít k závěru, že se jedná o dvě strany téže mince. V hlavách těchto blouznivců vyvolávajících nové kulturní revoluce, revolty a násilné protesty jsou extrémní postuláty, které však hlásají okázale vyslovené rasistické teze, kdy nutí bílou majoritu se omlouvat za to, že je bílá. Máme se klanět černochům a prosit za odpuštění (za co?). Zajímavé je, že o Indiánech, Aboridžincích a dalších původních obyvatelých taktně mlčí.

 

Naproti tomu národní konzervativci věří v to, že existují různé rasy, kdy každá z nich má svá pozitiva, klady a vrozené dispozice, které je možné využívat a rozvíjet. Není to nic proti ničemu. Ještě donedávna byla tato fakta uveřejňována v elementárních učebnicích a nikdo proti nim nic nenamítal. Svobodná společnost by měla ale zaručovat a respektovat rovnost občanů před zákonem. Jakékoliv zvýhodňování určité skupiny na úkor druhých je neúnosné a nepřijatelné. Navíc to nemá nic společného s jakýmkoliv rasismem. Proto v duchu těchto premis odmítněme rasismus naruby, který se nám dnes pokoušejí progresivisté prosadit za každou cenu.

Číst 5203 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %