Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Demonstrace SPD a Trikolory proti pobytu cizích vojsk na území ČR 19.7.2023 Doporučený

  • úterý, čec 18 2023
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty
Ano, Česká republika má být na prvním místě. Bohužel vláda na to zapomíná! Ano, Česká republika má být na prvním místě. Bohužel vláda na to zapomíná!

19. 7. 2023 se bude ve Sněmovně projednávat ve druhém čtení smlouva mezi Českou republikou a Spojenými státy americkými o přítomnosti amerických vojsk a amerických základnách v naší zemi. Všichni, kteří pro její schválení hlasovali, jsou pro omezení svrchovanosti a nezávislosti České republiky. Smlouva řeší detaily pobytu americké armády v České republice a dává k dispozici na deset let jedenáct lokalit, ve kterých mohou USA stavět objekty, do kterých nebudeme mít přístup. 

SPD a TRIKOLORA budou proti této smlouvě v rámci její ratifikace i nadále bojovat, protože se jedná o ztrátu suverenity a svrchovanosti České republiky.Trvale zastáváme názor, že o pobytu cizích vojsk a jakékoliv cizí vojenské základně na našem území by mělo být vyhlášeno celostátní referendum. Vláda Petra Fialy (ODS) se ovšem referendu vyhýbá, protože se občanů bojí. My říkáme jasně NE cizím základnám a dlouhodobému pobytu jakýchkoliv cizích vojáků na našem území! Kdo můžete, přijďte. Čas demonstrace byl zvolen s ohledem na plánovaný termín schůze Poslanecké sněmovny.

 

Číst 337 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %