Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Do nového roku 2024 přejeme všem našim čtenářům, aby mohli začít opět normálně žít Doporučený

  • pondělí, led 01 2024
  • Napsal(a)  IVANA HASLINGEROVÁ , šéfredaktorka revue Fragmenty
Pohled z oken redakce na Nuselský most (pravo uprostřed ) ve 45 minutě roku 2024 svědčí o tom, že hodně obyvatel  Prahy dávalo najevo, že nesouhlasí s věčným omezováním svobody. Já alespoň nepamatuji že by tak dlouho létalo kolem oken tolik raket. Pohled z oken redakce na Nuselský most (pravo uprostřed ) ve 45 minutě roku 2024 svědčí o tom, že hodně obyvatel Prahy dávalo najevo, že nesouhlasí s věčným omezováním svobody. Já alespoň nepamatuji že by tak dlouho létalo kolem oken tolik raket. IVANA HASLINGEROVÁ, šéfredaktorka revue Fragmenty

Redakce kulturně-hospodářské revue Fragmenty přeje všem svým čtenářům radostnější a šťastnější nový rok 2024 než byl ten předchozí.  Hodně zdraví, spoustu lásky, štěstí, žádné hrůzyplné starosti a především ve svém okolí jen příjemné a hodné lidi s pozitivním myšlením. Prostě nekonečně důvodů pro to, abyste mohli využít každou hodinu a minutu nového roku jenom k radosti a spokojenosti.  A pokud se to stane, tak abyste si přitom uvědomovali jaké máte obrovské štěstí. Že to není samozřejmost. Vzpomeňme jen, co by za to daly rodiny zavražděných studentů a ještě k tomu těsně před štědrým dnem, kdy se na ně těší pod stromečkem jejich rodiče,  milenky a mnohdy i manželky a jejich malé děti. 

K tomu, aby se vám vyplnilo naše přání potřebujete kromě lásky a zdraví i dobré a klidné ekonomické zázemí. Přejeme Vám proto aby se ve  druhé polovině svého volebního období  pokusila vláda o nápravu té ekonomické a morální spouště, do níž nás uvrhla. Aby místo honby za osobní slávou v zahraničí začala pracovat na opravdových problémech Vás všech. Abyste se přestali bát jejích neustálých hrozeb válkami a začali si opět vesele povídat s přáteli o běžných problémech a radostech, abyste mohli zase vesele chodit tančit, chodit do divadel, chodit na zajímavé přednášky, chodit posedět do hospůdek, prostě začít zase normálně žít a usínat bezestrachu z toho, co si na Vás zase do rána vymyslí za další a další platby Vaše bojechtivá vláda. 

Za redakci revue Fragmenty si přeji, abychom Vám v jubilejním třicátém roce jejího vydávání mohli přinášet jen samé příjemné zprávy. K tomu Vám připíjím a prosím Boha, aby nám všem přinesl jen samé požehnání.

Ivana Haslingerová, šéfredaktorka

 © Kulturní komise ČR,  1.1.2024

Číst 529 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %