Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Disciplinární řízení proti předsedovi Volného bloku Lubomíru Volnému bylo zastaveno. Proč? Doporučený

Jsme lidi, nedáme se vypnout! skandovali účastníci demonstrace na podporu poslance Volného na Václavském náměstí v Praze při jeho projevu, který nesměl říci v Parlamentě Jsme lidi, nedáme se vypnout! skandovali účastníci demonstrace na podporu poslance Volného na Václavském náměstí v Praze při jeho projevu, který nesměl říci v Parlamentě snímky Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Po rozhodnutí Organizačního výboru PS PČR se prokázala nutnost zastavení řízení Mandátového a imunitního výboru PS PČR proti poslanci Lubomíru Volnému  pro nedostatek věcné příslušnosti tohoto výboru k zavedení a vedení disciplinárního řízení proti panu poslanci Volnému pro výše vymezený skutek. Zastavení řízení navrhla paní advokátka po rozhodnutí Organizačního výboru po podaných námitkách podjatosti panem poslancem Volným z následujících důvodů:

Ve vztahu k prvnímu výše vymezenému skutku navrhla zastavit disciplinární řízení pro nedostatek věcné příslušnosti Mandátového a imunitního výboru k zavedení a vedení disciplinárního řízení proti mému klientovi pro výše vymezený skutek.

Ve vztahu k druhému výše vymezenému skutku navrhla disciplinární řízení zastavit pro jakýmikoli důkazy, jež by mohly být provedeny, nevyvratitelný a zcela zjevný nedostatek způsobilosti jednání jejího klienta, které je v daném skutku vymezeno, jakkoli objektivně zasáhnout do práva na ochranu cti a vážnosti subjektivně uraženého poslance Mgr. Radka Vondráčka.

Pan poslanec Volný sdělil našemu listu, že "s návrhem Vážené paní advokátky, Mgr. Elišky Faltýnkové Rytířové souhlasí" a poskytl nám jeho plné devítistránkové znění: Návrh na zastavení disciplinárního řízení.pdf.

Na demonstraci na podporu poslance Volného "Jsme lidi! Nedáme se vypnout!" nepřišli 1.2. na Václavské náměstí v Praze žádní výtržníci, ale lidé, kterým se hroutí jejich životy kvůli bezcitným příkazům vlády. Lidé, na které opravdu již dopadá chudoba. Někteří tam čekali v zimě přes dvě hodiny před zahájením, aby si našli místo v předních řadách. A byli opravdu ze všech částí republiky i přes mráz a opravdu nepříjemné počasí.  A nebyli to žádní povaleči. Mnozí již nyní přišli o živnost, kterou mnoho let budovali... Páni Primulové by si měli někdy přijít poslechnout názory, které mezi nimi zaznívají. Pak by možná nerozhodovali tak bezcitně v teple svých kanceláří a od plných stolů. 

Po jeho přečtení si člověk může pouze povzdechnout, čím ztrácejí naši zákonodárci čas, a to navíc v době, kdy opravdu hrozí velký kolaps naší ekonomiky, a měli by se starat o to, jak tuto hrozbu, když už nepůjde odvrátit, tedy alespoň zmírnit. Nehledě k tomu, že pokud ani neznají, jaké pravomoci mají jednotlivé výbory Parlamentu, pak to svědčí..., ne raději pomlčím, abych někoho neurazila a neocitla jsem se před Mandátovým výborem sama. Ale spíše věřím, že je znají a pouze chtěli dostat pana poslance Volného, který chtěl informovat občany o tom, co se děje na vnitru, do špatného světla.

Připomnělo mi to rozhovor s jednou minulou socialistickou senátorkou, která se vehementně snažila dostat před soud presidenta Klause za to, jaké milosti poskytl. A to dokonce před soud ústavní. Když jsem se jí ptala, zda se nebojí svého zesměšnění, že nezná znění ústavy, která jasně deklaruje, že prezident má ústavní právo na to poskytnout milost, jakou on uzná za správnou, jen se pousmála, že to ona ví, ale její voliči ne, a ona jinak nedostane před volbami prezidenta před soud. Jak to dopadne po nich, že je přece jedno. 

Je opravdu velice smutné, že místo předložení lepších argumentů se řeší v našich zákonodárných sborech spory mezi politiky vypínáním mikrofonů či dokonce úmyslnými lživými obviněními. Opravdu velice smutné! 

Pozor ale páni poslanci, aby se Vaše neúcta k občanům neobrátila v neúctu občanů k Vám.

Číst 3874 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SOUDCOKRACIE 4.PARLAMENT

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %