Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Nebozí hosté kancléřky Merkelové vraždí už 2 km od českého Dolního Dvořiště Doporučený

Jak dlouho ještě se nám životunebezpeční hosté Merkelové budou smát do očí a vesele nás vraždit když se jim něco nebude líbit? Jak dlouho ještě se nám životunebezpeční hosté Merkelové budou smát do očí a vesele nás vraždit když se jim něco nebude líbit?
Snad následující zpráva o těžkém zranění pečovatele v asylovém domě pro žadatele o asyl v příhraniční hornorakouské obci Wullowitz vzdálené pouhé 2 km od českého Dolního Dvořiště a následném zavraždění řidiče auta, kterým  vraždící Afghánec prchl, probudí konečně naše občany z naivních představ, že se smrtelné nebezpečí z přijímání nebohých hostů kancléřky Merkelové netýká naší republiky. Že se u nás nic neděje. Děje a byla si toho vědoma i rakouská policie, která o nebezpečí informovala našeho ministra vnitra Jana Hamáčka. Ten potvrdil, že naše policie  obdržela  informaci o incidentu cestou mezinárodní spolupráce a byla přijata veškerá potřebná opatření na ochranu našich občanů. V tuto chvíli že nemá  žádné informace o tom, že by se pachatel pohyboval na území ČR. Autem ale 2 km překoná za několik minut i školák. 

Podle Rakouského serveru oe24 třiatřicetiletý Afghánec Jamal Ali Achmad odpoledne zaútočil nožem na pečovatele v azylovém centru. Vážně zraněného muže musel do nemocnice v Linci transportovat vrtulník. Po potyčce se vrah zbaběle vydal na útěk na kole. Nedaleko  narazil na 63letého místního zemědělce, kterého několikrát bodl v důsledku čehož pobodaný na místě zemřel. S  vozem zavražděného, hnědým citroenem C3 s registrační značkou FR-640K, vraždící host kancléřky Merkelové následně ujel. Rakouská policie v rakousko-českém pohraniční vyhlásila rozsáhlé pátrání, byla nasazena do akce speciální jednotka Cobra  a vrtulník. Do pátrací akce se zapojila i česká policie, protože nebylo vyloučeno, že by mohl prchnout do Česka.  Až později večer oznámila rakouská policie, že podezřelého zadržela nedaleko Lince.  Podle mluvčího hornorakouské policie Davida Furtnera zatím není jasné, jaký měl Afghánec v Rakousku pobytový status.  

Na čin zareagovala protiimigrační Svobodná strana Rakouska (FPÖ). Předseda její hornorakouské organizace Manfred Haimbuchner, který je zároveň zástupcem hejtmana spolkové země Horní Rakousy,  vyzval, aby úřady vyslaly jasný signál směrem k těmto imigrantům. „Nejste tu vítáni, když si chcete své domnělé právo prosazovat násilím a nožem.“  Politik,  rovněž vyzval ke svolání zemské bezpečnostní rady.

Kéž by se konečně probudili i ostatní politici EU a místo aby přijímali nebezpečné cizince, kteří si neváží hodnoty lidského života, začali před nimi  už konečně chránit své občany. Kéž by je urychleně poslali zpět do jejich zemí.

Číst 7192 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 259 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %