Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Je suis Karla! Doporučený

  • pondělí, bře 09 2020
  • Napsal(a)  JAN KOPAL
Copak politici nevidí co se děje za hrůzy na jižních  hranicích  EU?! Copak politici nevidí co se děje za hrůzy na jižních hranicích EU?!

Zahájením trestního stíhání poslankyně SPD Karly Maříkové přestává veškerá legrace kolem diskusí o migrační problematice. Snaha někoho kriminalizovat za jeho kritický názor je skandální. A je skandální dvojnásob, když se jedná o poslankyní, která má v náplni práce veřejné zprostředkovat názory a postoje svých voličů. Souhlasím plně v této kauze s názorem mluvčího prezidenta republiky Jiřího Ovčáčka, že toto stíhání je lakmusovým papírkem a je hrubým útokem na svobodu slova v České republice. Svoboda slova prostě buďto je a existuje, nebo zkrátka není a nastupuje nová totalita. Jde o principiální spor. Proto i já veřejně říkám, že s názorem poslankyně Karly Maříkové souhlasím. Stejně jako s právem tento názor zastávat a šířít. Je suis Karla!

Pro nezasvěcené do kauzy Karla doplňuje redakce Fragmentů oč jde: Paní poslankyně Karla Maříková napsala asi před rokem na facebook větu: „Je zakázané dovážet invazivní nepůvodní druhy rostlin a zvířat na území EU. Muslimští imigranti také nejsou původními obyvateli Evropy a stejně jako invazivní druhy znamenají nečekané šíření a postupné vytlačení původních obyvatel Evropy. Proto by měli mít také zákaz vstupu na území EU“.

Pokud by jí toto mělo být vytýkáno, pak by musela být rovnou zakázána strana SPD, za níž se dostala do Parlamentu, protože ta příval muslimských agresivních mladíků pozvaných do EU kancléřkou Merkelovou z obavy o vymření Evropy, považuje za agresi ohrožující bezpečnost evropských zemí. A pokud to ještě není některým politikům jasné, pak je to buď na diagnózu nebo se to dá vysvětlit pokusem o zastrašení Tomia Okamury před blížícími se volbami.

Chtějí prostě pana Okamuru přinutit, aby zmírnil své postoje k CZexitu, za něž získal v minulých volbách tolik hlasů.

Pak by zbylo alespoň něco na ně. Jenže si neuvědomují, že v čele SPD stojí nebojácný a zásadový Tomio Okamura, který jim vzkazuje: „Stojíme pevně za naší kolegyní, neboť by to znamenalo zneužití policie proti hnutí SPD, které programově odmítá politiku EU podporující migraci a islamizaci.“ 

Takže asi ČCSD nakonec ani policie nebude nic platná. Naopak ukáže její slabost když místo lepší nabídky občanům se musí uchylovat podobně jako ODS k podpásovému ničení svých konkurentů. A to dokonce za pomoci policie.

Je velice smutné kam jsme po 30 letech se svobodou slova a demokracií dospěli.

Číst 6414 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 180 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %