Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Do Evropy se již chystá 32,4 milionů ze 120 milionů Afričanů rozhodnutých k migraci do jiných zemí Doporučený

Afrika je v pohybu, bohaté země přitahují především mladé Afričany. Afrika je v pohybu, bohaté země přitahují především mladé Afričany.

To není kachna, ale výsledek seriózního průzkumu, který provedla ve 34 afrických státech africká výzkumná skupina Afro Barometer. O odjezdu z rodné země uvažují především mladí, kteří nechtějí už žít dál v chudobě. Kromě tíživých ekonomických podmínek má vliv na migraci i závislost na příjmech od rodinných příslušníků žijících v zahraničí. Afričané s dokončeným vysokoškolským vzdělání v zahraničí zůstávají většinou tam i když podporují chudé rodiny v Africe a jejich sourozenci sní o stejně skvělém životě mimo Afriku  každý desátý Afričan sní uvažuje o migraci do jiných bohatších států. V Africe žije v současnosti 1,2 miliardy lidí, o midraci tedy uvažuje 120 milionů lidí.  Z toho by chtělo do Evropy odejít 27 % a do Severní Ameriky by chtělo 22  % z nich. Což po přepočtu činí 324 resp. 264 milionů do Evropy rep. Ameriky. Preference se  liší v závislosti na regionu, zůstat v Africe si přejí zejména obyvatelé jihoafrických států. Čísla uvedená v průzkumu jsou průměrná. I když pouze devět procent z těch, kteří o migraci do jiného státu vážně přemýšlí, uvedlo, že se k odjezdu z rodné země se již  skutečně chystá, jsou to děsivá čísla. I kdybychom je vydělili výše uvedená čísla 10, je to obrovské číslo, protože tito lidé mají po svatbách až padesátičlenné rodiny.

 Pamatuji na syna ministra z Konga, kterého manžel připravoval na doktorát z chemie. Na můj dotaz co dělá maminka, pravil "Která, já jich mám 12". Vysvětlil mi, že jsou vychováváni s ostatními sourozenci společně všemi maminkami. Na dotaz a kolik sourozenců má pravil, že před odjezdem jich bylo 40 a pokud má zprávy, dva přibyli.

Takže pokud by se navalilo do Evropy 324 milionů podobných lidí, pak za 20 let by se vše mohlo znásobit podobným počtem a máme 324 x 40= 1 296 milionů obyvatel. A i když pouze devět procent z těch, kteří o migraci do jiného státu uvažují, uvedlo, že se k odjezdu z rodné země skutečně již chystá, jsou to děsivá čísla. Kdyby se z výše uvedených čísel rozhodl přijet každý desátý obyvatel je to 32,4 milionů lidí a po 20 letech 129 milionů nových obyvatel Evropy.

A 129 milionů obyvatel už neuživí ani matka Merkelová. Potenciálních migrantů je sice více mezi muži (40 procent) než ženami (33 procent) a více mezi obyvateli měst (44 procent) než venkova (32 procent), jak uvádí na svém webu Afro Barometer. Tedy nepřipadá na muže kolem deseti žen, neznamená to, že si nenaleznou manželky po příjezdu. 

Číst 8097 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %