Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Reinkarnace komunistického myšlení v pirátském hávu - sebekritiky a uplácení černého svědomí Doporučený

  • středa, kvě 30 2018
  • Napsal(a) 
Trojský kůň Pirátů Trojský kůň Pirátů Wikipedie

Reinkarnace komunistického myšlení v pirátském hávu nám vrací do politické terminologie pojem sebekritiky, který se v posledních dnech mezi piráty šíří jako krysí mor. Přešlapy a následné špatné svědomí se podle pirátských mesiášů spraví, že se na nějaký obecně prospěšný účet nebo nadaci poukáže pár zlaťáků navíc. Takže vlastně se jen převedou peníze, kterou štědře do pirátsjých kapes tečou z eráru. A když nedoteče, tak se přilepší těžbou kryptoměny. Urážet naše letce - rytíře nebes mohou jen duševní ubožáci a neznalí prosťáčci, kteří o historii a skutečném boji za československou nezávislost a svobodu nemají ani ponětí. Ale očekávat vzdělání tam, kde se amatérismus a diletantismus povýšil na vůdčí princip, je čirá naivita. 

 My nejsme saně, pusťe nás na ně!

Vzpomínáte, jak takto a podobně Bartošova soldateska vykřikovala před parlamentními volbami. Uběhlo pár měsíců a už vidíme v reálu, jak si to naši bukanýři v reálu představovali. Proto se od počátku nehnali do vlády, ale jen pomalu přikrádali z opozičních lavic. Prebendy a tučné funkční příplatky zbyly i na ně. To je ten nový politický styl.

Je mi dodnes záhadou, proč je někdo se zdravým a nevyfetovaným rozumem volí a podporuje. Očekával bych, že po provalených excesech a pochybeních půjdou jejich preference strmě dolů. Opak je zatím pravdou. Je tedy cosi shnilého ve státě českém a pathologická sedlina je větší, než jsme čekali...

Číst 11233 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %