Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Praha – Václavské náměstí 25. dubna 2019 - boj za národ! Doporučený

Přijďte spolu s těmito odvážnými politiky říct NE diktátu EU, imigrační politice EU a islamizaci EU Přijďte spolu s těmito odvážnými politiky říct NE diktátu EU, imigrační politice EU a islamizaci EU

Všichni, kteří chcete žít bez obav o život z rukou přistěhovaleckých vrahů, přijďte podpořit našeho jediného odvážného politika, který se nebojí říci jasné NE diktátu EU - Tomio Okamuru  - a jeho přátele Marine Le Penovou, Geerta Wilderse a Janici Atkinsonovou. Politika, který se snaží o zachování naší tisícileté křesťanské kultury i za cenu urážek a pomluv ze strany předsedů  ostatních proevropských stran, kterým jsou dotace a posty v Bruselu důležitější než budoucnost jejich národa a naše životy. Před jeho vystoupením v 17 hodin pod sochou patrona naší země Sv. Václava Vás všechny uvítá už v 16 hodin  svým koncertem zpěvák, kytarista a zároveň autor skvělých textů a hudby skupiny Ortel, její lídr Tomáš Ortel. Ano, ten Ortel, který měl podle hlasování fanoušků získat Českého slavíka, čehož se vedení soutěže tak vyděsilo, že se dopustilo podvodu ve sčítání hlasů, což vedlo k zániku této soutěže. Po jeho koncertu v 17 hodin vystoupí Tomio Okamura. Po něm vystoupí místopředseda SPD Radim Fiala, lídr SPD do eurovoleb Ivan David a zahraniční přátelé pana Okamury- předsedkyně francouzského Národního shromáždění a strany Národní sdružení Marine Le Penová, předseda holandské Strany pro svobodu Geert Wilders či europoslankyně z britské euroskeptické strany UKIP Janice Atkinsonová. 

Je to jedinečná možnost na vlastní oči uvidět na jednom místě nejodvážnější evropské politiky, kteří se stavějí za zachování svých národů a jejich tisícileté křesťanské kultury proti megalomanským snům německé kancléřky Angely Merkelové a jejím přisluhovačům v Bruselu o vytvoření jednotného meganároda EU.  Proti snu, kvůli kterému byli ochotni rozpoutat divokou migraci pozváním milionů muslimských afrických a arabských mladíků do civilizované Evropy, aby za jejich podpory vytvořili nové obyvatele EU, kterým je pojem historie a národ cizí a budou jejich snažení podporovat. Nevadilo jim ani, že většina těchto lidí má za jediný svůj sen vyvraždit mírumilovné domorodé pohany - pohanské psy - jak stojí v Koránu - aby se dostali do jimi vysněného nebe.  A jak ukazuje dění v okolních zemích, je příchod těchto mladíků pro život domorodých obyvatel opravdu životu nebezpečný. Na rukou této německé fanatičky již ulpěla krev stovek nevinných lidí a dětí, nepočítaje v to tisícovky zoufalých pozůstalých. A tomuto počínání se snaží zamezit právě pořadatelé výše uvedené manifestace na Václavském náměstí.

Místopředseda Poslanecké sněmovny a předseda Strany přímé demokracie (SPD) Tomio Okamura dokázal již nedávno, že se nebojí. Řečeno Topolánkovou mluvou,  je to opravdu kus chlapa s gulema. Podařila se mu neuvěřitelná věc - uspořádat v naší socialistickým evropským neomarxismem prolezlé zemi v největším evropském hotelu vyznamenaném mnoha mezinárodními oceněními, v Dohnalově TOP hotelu Praha, obrovskou tisícihlavou mezinárodní konferenci šéfů euroskeptických stran sdružených v europarlamentní frakci Marie Le Penové Evropa národů a svobody. Na konferenci bylo dohodnuto vytvořit rozšířenou frakci euroskeptických stran z více národů, pojmenovanou Platforma Evropské civilizace. Podrobně jsme o konferenci psali v článku: TOP HOTEL PRAHA HOSTIL HISTORICKY PRVNÍ MEZINÁRODNÍ KONFERENCI ŠÉFŮ VŠECH EUROSKEPTICKÝCH STRAN.

A protože budou naše média určitě plná křiku, co se to zase sešlo na Václavském náměstí pod vedením Satanáše Okamury za fašisty, populisty, nacisty a nevím co ještě, uvádím některé výroky účastníků z konference v TOP Hotelu Praha, abyste si mohli sami utvořit názor o koho jde: 

Geert Wilders:EU je monstrum, které k nám chce přestěhovat islámský svět, což by znamenalo katastrofuProto chceme žít bez ní. Naše identita není zakořeněna v Mekce. Naše evropská kultura a tradice z nás dělá to, čím jsme. Stojíme v čele nové Evropy. Nikdy se nesmíme vzdát. Tomuto říkáme spolu s Tomiem Ne, nikdy!"  Marine Le Pen: “Naším cílem v dalších volbách do evropského parlamentu nebude jen získat větší počet křesel, ale převzít otěže. Měli bychom vypracovat chtěnou a nenucenou spolupráci národů na míru, kde si každý člen zvolí svou spolupráci. Naším cílem je navrátit každou zemi jejím národům. Není času nazbyt, ať žijí evropské  svobodné národy!”  Italský člen Ligy severu Bianchi:  Islámský terorismus je již celosvětový problém. Politika, která podporuje jiný model, než je tradiční rodina, je politikou sebevrahů. Jsme nuceni popírat to, kým jsme, abychom náhodou neurazili nově příchozí, například nás nutí říkat pěkné svátky místo pěkné Vánoce." Poslanec za SPD Jiří Kobza:"Tato země je naše a uděláme vše pro to, aby se stala dědictvím i pro naše potomky. Mainstream má peníze, moc, média na své straně a další zdroje. Je však něco, co nemá. A to pravdu. Postavme hráze dříve, než přijde povodeň. Náš člun, který nás poveze po hladině potápějící se Evropy, se jmenuje czexit. Chceme Evropu, kde sice nebudou ostnaté dráty, ale státy si budou samy vybírat, koho přijmou na své území.“ Dá se uzavřít, že na konferenci zazněly výroky, které pohladí duši každého, kdo chce žít ve svobodné křesťanské evropské zemi. Výroky, které díky diktátu zfanatizovaných promuslimských bruselských politiků nesmíme říkat. 

 

EU se stala díky Schulzovi, Merkelové a Junckerovi továrnou na masovou migraci nebezpečných lidí s jinou pro nás Evropany životu nebezpečnou kulturou. A pokud nechceme zánik našich hodnot a identity v totalitním evropském muslimském státě, musíme podporovat pana Okamuru a jeho přátele, díky nimž máme naději získat budoucnost našeho kontinentu opět do svých rukou. 

A protože nejlepší obrana před islámským terorem je nemít u nás islám a jediné místo, kde se může tato změna EU prosadit, je Evropský parlament,  je zcela nutné v těchto eurovolbách do něj zvolit politiky, kteří budou bojovat za vystoupení naší země z islámem prolezlé EU. Přijďte proto před klíčovými volbami do Evropského parlamentu 24. a 25. května letošního roku podpořit úsilí jediné vlastenecké strany v boji za svobodu a spolupráci národních států Evropy bez EU. 

Nepodceňujte letošní volby do EP! 

 

Přijďte spolu s těmito odvážnými politiky říct NE diktátu EU, imigrační politice EU a islamizaci. Podpořit právo občanů České republiky hlasovat v referendu o vystoupení ČR z EU.

Číst 8409 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %