Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Zachraňte ČR - volte SPD! Doporučený

Tomio Okamura se  šéfredaktorkou kulturně-hospodářské revue Fragmenty Ivanou Haslingerovou  na  semináři "ČR, EU a evropská integrace: současnost, vize a alternativy" v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR Tomio Okamura se šéfredaktorkou kulturně-hospodářské revue Fragmenty Ivanou Haslingerovou na semináři "ČR, EU a evropská integrace: současnost, vize a alternativy" v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR snímek Pavel Matějka

 Naší zemi hrozí poprvé po více než sto letech od jejího vzniku zánik jejím rozpuštěním do několika příhraničních regionů v socialistickém uskupení EU. A co víc, tomuto uskupení hrozí díky stěhování muslimských národů nastolení muslimského práva šaría místo tisícileté evropské  křesťanské kultury. To není poplašná zpráva sloužící volební kampani. Hlavním úkolem paní komisařky Leyenové opravdu je, aby se nejpozději do konce roku 2024 stala EU jednotným státem složeným nikoliv z národních států, ale z regionů vzniklých přeshraničním propojením sousedních států mezi sebou. Konkrétně naše republika by byla rozdělena na regiony českopolský, českoněmecký, československý atd. A nad všemi takto vzniklými regiony by vládla jediná vláda z Bruselu. Je proto životně důležité, aby se po volbách dostal do čela země politik, který se bude snažit tomuto šílenému nápadu bruselských úředníků zamezit. U nás se takto vyprofiloval jediný výkonný politik, který jde i přes ataky médií i proevropských kolegů ve Sněmovně již do třetích parlamentních voleb s požadavkem vypsání referenda o vystoupení z EU a dělá vše pro to, aby přesvědčil naše občany dezinformované proevropskými médii o nebezpečí setrvání v ní. Tedy pro to, aby hlasovali pro vystoupení. Tomio Okamura.

Velký kritik EU, prezident Václav Klaus, vzhledem k věku a také proto, že po zániku jeho ODS a nedávno i strany jeho syna Trikolóry (z obou seskupení se staly strany proevropské a s jinými než klausovskými programy), již do voleb nešel ale snaží se přesto dělat vše pro to, aby náš stát nezanikl. Podle něho došlo k radikální změně společnosti a to nejen české, ale celé západní. Měla jsem tu čest účastnit se mnoha jeho přednášek u nás a to, co dělá ve světě, je takové vypětí, že by to porazilo třicátníka. Na poslední velké konferenci jeho Institutu v pondělí 6. 9.2021 v Obecním domě v Praze prezident Václav Klaus mj. uvedl "Jde opravdu o mnoho, nacházíme se v mimořádné situaci radikální změny a trápí nás  a máme strach, že o tom volby nebudou, ač by být měly!“ Další den odletěl do Polska, kam ho pozval na přednášku na konferenci o Východní Evropě a o tom, co si máme počít v Evropě jako celku a na osobní neformální rozhovor o této hrozící katastrofě prezident Kaczynski. VÁCLAV KLAUS: NAŠE ZEMĚ STOJÍ PŘED ZÁSADNÍM OHROŽENÍM SVÉ EXISTENCE!

Své postoje k volbám sepsal Václav Klaus v knize Volby21 - Budou o něčem?  Jako červená nit se v ní táhne názor, že právě nyní, kdy se nacházíme na osudové křižovatce, kdy se rozhoduje o samotné existenci našeho státu, v českých politických stranách zvítězil europeismus a rozhodující hlas tam mají "přesvědčení Evropané". To by chtělo podle prezidenta Klause politický čin, který by vyvolal  politickou akci: "Čeští politici by měli tyto zásadní změny ve volební kampani odtrhnout od těch méně důležitých nespokojeností, od standardních lidských nespokojeností všeho se vším. Jinak nedostatečně informovaní občané budou jako dosud sice s mnoha věcmi nespokojení, ale je to ještě velmi daleko od toho, aby svou nespokojenost přetavili v politický čin či dokonce v politickou akci. A to nás deprimuje.“  V Polsku vyzval Václav Klaus k sametové revoluci II. v EU.

Ve čtvrtek 30. září 2021 jsem byla proto velice zvědava na seminář pořádaný v Poslanecké sněmovně jedním z nejbližších spolupracovníků Tomia Okamury, místopředsedou Zahraničního výboru parlamentu Jiřím Kobzou. Obávala jsem se trochu, že i zde v boji o hlasy voličů uslyším polovičaté řeči, že varování před EU jsou jen výkřiky jednotlivců, ale strana to netvrdí a podobné mlžení. Ale ani pan Kobza, natož pan Okamura, ve svých úvodních projevech neustoupili od toho, co hlásili před volbami, zůstali stejní jako již ve dvou předchozích volebních obdobích a stojí odvážně za svými slovy. Pan prezident Klaus by měl určitě radost, že v jejich straně SPD nezvítězil europeismus ani tam nemají hlas "přesvědčení Evropané", natož pak hlas rozhodující. A přes neuvěřitelné útoky a vyhrůžky dokonce bombami pan Okamura nepolevil a je stále stejný, přesvědčený o své pravdě, kterou hlásá již ve třetích volbách. 

Vím, že u nás existuje asi 17 vlasteneckých stran v jejichž čele stojí upřímně cítící a čestní lidé, ale protože tyto strany v minulých volbách odčerpaly celkem skoro  8 % hlasů vlastenců, tak díky jejich přerozdělení právě těch několik chybějících procent umožnilo doplnit 5 % a ČSSD mohla vstoupit do vlády. (Podle přerozdělování tzv. d´Hondtovým systémem počtu hlasů na mandanty jsou počty hlasů pro strany nepřekročivší 5 % přerozděleny vítězným stranám.) Je ironií osudu, že odpovědnost za vše, co vláda s podporou ČSSD napáchala v naší zemi, nesou tito slušní voliči aniž si to sami uvědomují. Volíte-li malé byť sebeskvělejší strany, volíte ANO či Piráty a vlastenecká síla ve sněmovně bude o ně  ochuzena.

Proto prosím voliče, aby v zájmu posílení národovců ve sněmovně dali hlas jediné straně mající možnost dostat se do sněmovny a tím jí zajistil několik dalších křesel. Pokud opravdu dojde k boji o zachování národa, bude každý vlastenecký poslanec nutný a navíc i oni se jistě budou moci zapojit do společných akcí a do boje za záchranu republiky.

Jak říká Ladislav Jakl z IVK: V boji za vystoupení z EU bych se spojil s každým, třeba i komunistou.  Po vystoupení se pak můžeme začít hádat, ale pokud ho nedocílíme, tak je stejně jedno, co si kdo budeme myslet. Podobně jako to dělají trestanci. Vykopou společně tunel z vězení a neptají se přitom na to, kdo za co sedí. Teprve až získají svobodu, rozejdou se každý za svým cílem.

A jak říká prezident Klaus: Svět se bude po volbách valit přes nás a je velice důležité, kdo nás bude v něm reprezentovat. Proto výsledek voleb nebude zanedbatelný.

A já dodávám: Volte proto tentokrát mimořádně s rozvahou. Jde o hodně, ale opravdu o hodně. Bez vlastního národa budeme druhořadými občany EU.

Číst 1682 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %