Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Václav Klaus: "Miloš Zeman se nezapře, zůstane Milošem Zemanem za všech okolností."

Takto vypadala v TOP hotelu Praha atmosféra po volbě Miloše Zemana prezidentem.  Jaká bude po jeho návratu z nemocnice, když podle slov prezidenta Klause je sivelmi dobře vědom, kdo jsou jeho protivníci? Zůstanou nadále tak udatní? Takto vypadala v TOP hotelu Praha atmosféra po volbě Miloše Zemana prezidentem. Jaká bude po jeho návratu z nemocnice, když podle slov prezidenta Klause je sivelmi dobře vědom, kdo jsou jeho protivníci? Zůstanou nadále tak udatní? snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty
 Ve čtvrtek 21.10.2021 navštívil v ÚVN prezidenta Miloše Zemana jeho předchůdce, prezident v letech 200-2013, profesor Václav Klaus. Nešel tam však jako páni Vystrčilové, Fischerové a další političtí protivíci, kteří, jak to alespoň mediálně vyznělo, tam byli za jediným účelem - vytvořit v zemi atmosféru že prezident Zeman není již  schopen normální konverzace, natož pak vnímat co se v zemi děje a měl by být zbaven svých pravomocí, aby se mohli se svými přáteli chopit konečně moci. Profesor Klaus nemá, na rozdíl od nich, zapotřebí usilovat o Zemanův post, ale přišel za ním jako za člověkem, kterého zná přes půl století, s jediným záměrem - povzbudit ho v jeho nemoci, protože se mu zdá naprosto osamoceným. Je to výraz jeho lidské  loajality vůči prezidentu Zemanovi  a to i přesto, že Zeman  byl jeho politickým protivníkem a mnohdy velice, opravdu velice, ostrým. Nic více, nic míně.
Přesto, nebo právě proto, že tam Václav Klaus nešel s vedlejšími záměry, uvedl situaci o stavu prezidenta Zemana i přes pány Vystrčily a Fischery vytvořenou atmosféru v naší zemi, do normálu. Podle svých slov sám neočekával, že je prezident Zeman  schopen s ním normálně hovořit celých dlouhých padesát minut.
"Byl to stále ten starý Miloš Zeman, kterého jsem vždy znal. Nemoc ho samozřejmě oslabila, nemůže tomu být jinak. Nepochybně také posunula jeho priority a témata, kterými se zabývá. Více mluvil o svém zdraví než o svých politických protivnících. Toho, kdo jsou jeho političtí protivníci, si je ale velmi dobře vědom! Miloš Zeman se prostě nezapře, zůstane Milošem Zemanem za všech okolností. Za zdmi nemocnice nemůže sice rozklíčovat všechno co se přesně  děje v Senátu či ve Sněmovně, všechny ty podivné hry, které za zdmi nemocnice rozehrávají senátní nedočkavci. Nechápe také zcela míru nenávisti, která vůči jeho osobě vzniká. Nemyslím ale, že je to ztrátou soudnosti. Je jasné, že z lůžka na jednotce intenzivní péče všechny souvislosti není možné vidět. Natož pak jejich hloubku. O to méně může člověk vše rozklíčovat," uvedl profesor Klaus po odchodu z nemocnice.
Protože i my se známe díky naší revui s panem prezintem Zemanem od počátku Sametové revluce, chceme ho rovněž povzbudit v jeho nemoci a popřát mu rychlé zotavení a načerpání hodně sil, aby si to s těmi protivníky rozdal a odkázal je do jejich mezí. I přes rozdílný pohled na svět má člověk zůstat vždy především člověkem.
Číst 1657 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %