Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Je či není Rakušan vinen? Doporučený

  • úterý, srp 16 2022
  • Napsal(a)  RADIM VALENČÍK
Kam se poděla naše justice? Jsme ještě vůbec právní stát?! Kam se poděla naše justice? Jsme ještě vůbec právní stát?!

Je či není ministr vnitra Rakušan ve střetu zájmů, pokud jde o napojení nekalých sil na bezpečnostní složky státu, v krajním případě dokonce mafiánských struktur či přinejmenším člověk aktivně zapojený do hry sil zneužívajících bezpečnostní složky státu? – Touto otázkou se bude zabývat Poslanecká sněmovna, věnují se jí media, zajímá se o ni veřejnost. Odpověď nemusí být snadná ve světě přesyceném informacemi, ve kterém kolují různé zprávy, na které může člověk, jak se říká, naletět.

Pravdu tak může racionálně uvažující člověk vyčíst jen z toho, když se osoba, které se to týká, sama dozná. A to se ministru vnitra Rakušanovi skutečně povedlo, když v rozhovoru pro Seznam-Zprávy zformuloval dvě tvrzení, která jsou v přímém formálně logickém rozporu, přičemž právě z tohoto rozporu v příslušném kontextu vyplývá odpověď na otázku, kterou jsem položil v úvodu:

První výrok: "Odvolat bych ho musel(Mlejnka) v případě, že by nedostal prověrku na stupeň "přísně tajné", jak požaduje zákon. Jiný důvod pro jeho odvolání v tuto chvíli nevidím."

Druhý výrok: "Za jeho (Mlejnkovu) výhodu považuji to, že se během funkčního období posledních dvou vlád pohyboval mimo prostředí "služeb". I to může stát za tlaky na jeho odvolání."

Celé a příznačně poučné zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-rakusan-kontrolka-mi-zablikala-ke-konci-mlejnka-ale-nevidim-duvod-211661?fbclid=IwAR1rD9erqjvSmZbaz8TGqE0iy7I0PaEuISMLA3Hj442fKHuFP5C2-wtobKU#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Všimněte si: První výrok se vyznačuje naprostou důvěrou v bezpečnostní složky státu (když se to Rakušanovi hodí), druhý výrok se vyznačuje naprostou nedůvěrou v bezpečnostní složky státu (když se to Rakušanovi hodí a dokonce navozuje představu nějakých temných sil působících v bezpečnostních složkách). To je typický způsob uvažování a typický psychický syndrom člověka, který je vědomým a aktivním účastníkem her spojených se zneužíváním bezpečnostních složek.

 Poznámka redakce časopisu Fragmenty: Jak vůbec mohl člověka bez bezpečnostní prověrky dosadit ministr do čela bezpečnostních služeb a jak toto velmi nebezpečné ohrožení státu mohl schválit premiér.  Již jen za to by měli oba okamžitě rezignovat a modlit se, aby je nikdo nestíhal za pokus o ohrožení bezpečnosti země. Mají jen štěstí, že je (doufejme) pan Mlejnek tak neschopný, že si nenadělal kopie na nezneužití  v budoucnosti nebo prodání cizím službám. Takto nebezpečnou situaci jsme od listopadu neměli. Ostatní chování ministra vnitra i pana Mlejnka je sice zralé pro soudy, ale tento fakt je sám o sobě postačující, aby sněmovna rychle jednala, předsednictví EU nepředsednictvi  neboť jsou tajné služby republiky otevřeny neprověřenému člověku, navíc s tolika otevřenými soudbími věcmi, že si to už běžní občané pletou. 

© Kulturní komise ČR, z.s.

Číst 464 krát
Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %