Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Potapěči u ostrova Guadeloupe vyděsili bílého žraloka Doporučený

Vyděšený žralok prchá před potapěčem z klece Vyděšený žralok prchá před potapěčem z klece video: Gabe and Garrett

Potapěči u ostrova Guadeloupe, který leží v Tichém oceánu asi 150 mil od Baja California, vyděsili bílého žraloka. Nejdříve ho nalákali ke kleci, z níž ho chtěli fotit, na tuňáka a nenapadlo je, že by se mohl zajímat i o klec, do níž při hostině narazil. Jak je ale obecně známo žraloci jsou velmi zvědaví. Vzpomínám na televizní pořad, v němž zooložka zabývající se žraloky naprosto vážně  vysvětlovala, že prakticky všechna neštěstí jimi způsobená jsou vinou lidí.

Žralok, že si prohlíží člověka pod vodou pomocí zoubků, podobně jako štěně ohlodává páníčka. Ale pak že ho pustí. Pokud ale člověk ucukne, škrábne se o zoubky, žralok ucítí krev a ruku ukousne... No zde se asi potapěč, který se ocitl v kleci se zvědavým žralokem, který si ji proplaváním chtěl zvídavě prohlédnout, ani nehnul. Agentury uvádějí, že to byl zkušený instruktor a vyvázl bez zranění. Měl zřejmě  podobné znalosti jako televiní zooložka, že žraloci lidožrouti nekoušou, pokud je nevyprovokuje člověk. Proto po žraločí exkurzi vyplaval za žralokem nad hladinu. 

 

 

Scénu, jak se velký bílý žralok dostal do klece k potapěči se podařilo zachytit turistům na Guadeloupe na video: Gabe and Garrett. Jak z něj plyne, žralok byl plný krvavých ran, zatímco hrdinný potapěč vyvázl bez zranění. Měli oba štěstí, že posádka duchapřítomně otevřela víko klece a vyděšený žralok se z klece dotal, aniž udusil svojí vahou potapěče. 

 

 

Číst 14442 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %