Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Akce D.O.S.T již deset let bojuje za zachování evropské křesťanské civilizace Doporučený

Panelisté XXIII. Hovorů na pravici. Zleva Petrr Hampl, Dušica Zimová,  Ivo Strejček a Petr Bahník Panelisté XXIII. Hovorů na pravici. Zleva Petrr Hampl, Dušica Zimová, Ivo Strejček a Petr Bahník snímky Ivana Haslingerová Fragmenty

Pravicový think-tank Akce D.O.S.T. na svých XXIII. HOVORECH NA PRAVICI rekapitulovala deset let svojí činnosti. Její předseda Petr Bahník zdůraznil, že se udržela takovou dobu v činnosti, protože její signatáři od počátku ctili své svědomí. „Svědomí je božský velvyslanec v člověku. Svoboda je vládou svědomí,“ uvedl jako hnací motto společnosti. Právě díky svému svědomí její zakladatelé cítili, že nemohou ke všem nepravostem hrnoucím se na nás z ciziny mlčet. Bohužel prvního předsedu Ladislava Bátoru jeho nemlčení stálo po roce a půl trvající mediální palbě pánů Kalousků a Schwarzenbergů místo na ministerstvu školství. Jejich pravým cílem nebyl ale doktor Bátora, ale jejich odpor proti svobodomyslnému směřování Václava Klause, za jehož postoje se Akce D.O.S.T. pod vedením předsedy Bátory tehdy opakovaně postavila svými Pochody na Hrad a Hovory na pravici. Další obětí byl nástupce Bátory Michal Semín, za boj proti multikulturizační agendě EU a proti nechutným pochodům Pride Parade, molochům, které ničí naše životy, protože nám ničí náš svět

Přestože před deseti lety nešlo o vznik strany, signatáři memoranda Akce D.O.S.T. pokládali a stále pokládají za svou povinnost pozvednout hlas proti tomu, co se jim nelíbí. Na Hovorech na pravici vznikla platforma na setkání lidí, kteří by se jinak setkali velmi těžko protože majitelé pravdy a lásky je tlačí do sporu a štvou je proti sobě  slovníkem padesátých let. Toto štvaní přechází až do nechvalně známé marxistické nenávisti. Nechápou, že pravičák nechce jen ideologii, ale silný a nepochybující postoj. Chce Domov nikoliv Nedomov. Chce jasnou víru,nikoliv duchovní chaos, který se objevuje jako bájná obluda s 18ti miliony hlav v severoafrických utečeneckých táborech," uvedl Petr Bahník

Michal Semín v roli moderátora vyjádřil skvěle rozdíl mezi stranami a Akcí D.O:S.T.: „Akce D.O.S.T vznikla proto, aby nalezla průsečík mezi členy, jak se dostat z vězeňské cely EU ven. V cele se nesmějí vězni hádat před útěkem na svobodu. To si musejí ponechat až po zdařilém osvobození. A toto pochopili signatáři Akce D.O.S.T.“ 

Tyto, pro Akci D.O.S.T.  významné Hovory na pravici, navštívil zástupce Institutu Václava Klause Ivo Strejček s tím, že se mezi Dosťáky těšil, protože si jich váží za to, že za celých 10 let se nikam neposunuli, jak to učinila například ODS, kterou na letošním kongresu po 29 letech opustil díky jejímu posunu z pravicové politiky k Havlovské neomarxistické nepolitické politice. Vyřídil pozdrav od prezidenta Václava Klause, který kvůli vysokým horečkám tentokrát nemohl snad poprvé, co ho zná, přecházet chřipku. "Prezident Klaus mi kladl úpěnlivě na srdce,  abych nezapomněl vyřídit pozdravy i od něho," uvedl Ivo Strejček, čemuž přítomní radostně zatleskali. A poté udělal Dosťákům ještě jednu radost svým podpisem Memoranda Akce D.O.S.T., čímž se stal jedním z nich. Pokud jde o jeho projev, zamýšlel se v něm nejen nad situací pravice u nás, ale především nad smysluplnou budoucností Akce D.O.S.T., že ho přinášíme v samostatném článku: DESET LET ZÁPASU AKCE D.O.S.T. O ZÁCHRANU NAŠÍ KŘESŤANSKÉ CIVILIZACE MUSÍ POKRAČOVAT .

Podle bývalé televizní moderátorky Dušice Zimové naše pravice zaspala již u televizní krize, v níž zvítězili Havlisti. Druhé fatální selhání pravice nastalo díky Topolánkovi podepsáním Lisabonské smlouvy a přijetím antidiskriminační agendy Zelených. Tím Topolánek podtrhl našemu národu stoličku. Garantem národních zájmů je nyní pouze strana SPD a samozřejmě Akce D.O.S.T.

Podle politologa Petra Hampla je Akce D.O.S.T. hlasem lidí, kteří chtějí normálně žít. Bohužel elity mají takovou moc, že není možné se jim postavit. Takovou moc, kterou nikdy v dějinách neměly. Žádná vládnoucí moc nekoncentrovala nikdy podle něho tolik moci jako EU. „Oceňuji každého, kdo vytváří takovou sektu, která se EU postaví. Bez toho civilizaci nezachráníme. Dosťáci, děkuji Vám!“ zakončil emotivně svůj projev.

Dá se uzavřít, že komunismus a fašismus byla hrozná zla, která postihla lidstvo minulého století. Ale to, co čeká nyní svět díky stěhování muslimských národů do civilizovaných zemí je zlo ještě mnohem horší. A to z důvodu, že zlo šířené Hitlerem bylo přes svou zrůdnost tak průhledné, že se mu celý svět jako jeden muž postavil a i přes nelidské oběti ho po šesti letech porazil. Komunismus byl nebezpečnější svými líbivými sliby, ale nakonec již neměl z čeho krást nenáviděným boháčům a porazil sám sebe tím, že sliby nemohl plnit a státy se pod jeho vedením stávaly stále chudšími, až nakonec vše sám vzdal. Po obou těchto šílených diktaturách se nakonec do Evropy navrátila její tisíciletá kultura. Což je to, co činí národ národem.

Jenže po obsazení muslimy nebude návrat možný. Již nyní prchají původní obyvatelé Londýna a Berlína z muslimy obsazených No Go zón a to teprve hlavní nápor uprchlíků čeká za branami EU. V březnu přestane platit dvouletý německý stop na možnost přistěhování rodin za přijatými muslimskými mladíky. A rodina v muslimském pojetí světa není manželka s několika dětmi. Vzpomínám na Pingu Motumbu, syna ministra z Konga, který dělal u manžela doktorát na Vysoké škole chemicko-technologické. Když jsem se ho ptala, jak se těší domů za maminkou, odpověděl s úsměvem „Kterou, já jich mám 12?“. Tak jsem dala řeč na bráchy a odpověď zněla, že když odjížděl měl jich 40, ale prý má už zase další dva. Suma sumárum 45 lidí. A to nemluvím o sestrách, tchýních, tetičkác,h dědečkách… Kdyby bylo v Německu jen kolem 3 milionů muslimů, znamená to nárůst na 200 milionů jen tímto přílivem. Pomíjím dalších 18 milionů mužů čekajících v táborech na hranicích  Libye na nalodění.

Proto je strašně fajn, že se najdou lidi, jako například bývalý poslanec za ANO Zdeněk Soukup, který založil pro zachování evropské kultury Platformu evropské civilizace, která se má tomuto velice nebezpečnému přílivu cizí nebezpečné kultury do Evropy postavit. Ve své zdravici Akci D.O.S.T. uvedl mj., že naše společnost potřebuje národní obrození. Jen schůzování a slovní kritika v boji s nebezpečím zvenčí nestačí. Je potřeba bouchnout do stolu a něco začít  dělat.  Neustupovat před diktátem EU. Před vymýváním mozků našich dětí multikulturalismem, před stavěním generací proti sobě. Je zrůdné, že místo toho, aby se tomu snažila vláda bránit, dostávají neziskovky na tuto nebezpečnou činnost 12 miliard ročně. Naše revue Fragmenty přinesla jeho projev v plném znění v článku HROZÍ ZÁNIK EVROPSKÉ CIVILIZACE a bude ráda o jeho Platformě informovat čtenáře.

Nezbývá než popřát Akci D.O.S.T. do dalších deseti let hodně sil do další nelehké práce v boji za zachování křesťanské evropské kultury. Ať jí v tom pomáhá Bůh.

Číst 15222 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %