Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Počátek zániku ODS a víry v pravici u nás nastal díky Topolánkovi Doporučený

Zatímco Václav Klaus bojuje na všech možných i nemožných mezinárodních fórech nepřetržitě za naši svobodu, co dělá pan Topolánek? Kde je Kalus a kde on?! Zatímco Václav Klaus bojuje na všech možných i nemožných mezinárodních fórech nepřetržitě za naši svobodu, co dělá pan Topolánek? Kde je Kalus a kde on?! Snímek je z archivu IVK z vystoupení profesora Klause v Egyptě

Po přečtení příspěvku na facebooku paní Karolíny Stonjekové, který se mi líbil tak, že jsem ho zveřejnila v naší revui Fragmenty pod názvem "Nikdo neublížil ODS a tedy pravici u nás víc než Mirek Topolánek", bych chtěla jen doplnit, že Topolánkovo eurohujerství a naprostá pyšná ignorance až výsměch všeho, co udělal jeho předchůdce Václav Klaus, bylo šokem pro bývalé tvrdé jádro (kolem 25 %) voličů původní ODS. Profesor Fiala přebral kdysi bohatou ODS po Topolánkově a pak chvilkovém Nečasově řádění se 40 miliony dluhů, vyvedl ji z toho za cenu, že se vzdal místa rektora university a pracoval jako brouk, protože chtěl podle vlastních slov zachránit pravici u nás. Za to mu patří poklona. Bohužel ale má na pravicovou a zejména evropskou politiku rozdílný názor než Václav Klaus a bývalí voliči jeho ODS. A to je zlomové zejména v době, kdy nám kancléřka Merkelová vnucuje přijímat její životu nebezpečné hosty... Díky Fialově europeismu již ODS není, bohužel, ta původní hrdá Klausova ODS, která by se tomu dokázala postavit.

 

Počátek zániku ODS nastal ale díky Topolánkovi, nikoliv Fialovi, a na to by se nemělo zapomínat!

A i kdyby byli snad někteří voliči schopni Topolánkovi odpustit jeho urážlivé a hrubé vystupování vůči názorům prezidenta Klause či jeho spolupodpis vedle podpisu Jiřího Paroubka na povolení staveb fotovoltaik stojící naši zem kolem 700 miliard, přinucení delegátů Kongresu ODS na Žofíně pod pohrůžkou pádu jeho vlády, aby v rozporu s  usnesením předchozího Kongresu souhlasili s jeho podpisem Lisabonské smlouvy, která nás uvrhla do Hayekem předpovídaného otroctví Evropské unie, odpustit nelze.

Byla to prakticky vlastizrada na vlastní zemi, která se stala po půlstoletí života v komunismu opět nesvéprávnou a namísto budování lepšího svobodného života musí nyní její představitelé neustále svádět boje s nesmyslnými příkazy lepšolidí z EU, kteří nám v současné době dokonce vnucují životu nebezpečné hosty kancléřky Merkelové. Kdybychom nepodepsali  Euroústavu zvanou Lisabonská smlouva a nemuseli poslouchat její nadřazené "zákony", žili bychom ve svobodné kapitalistické zemi, jakou jsou například opět Trumpovy USA. 

Člověk, který jednou řekne o něčem, že je to fake a pak po rozhovoru s kancléřkou Merkelovou totéž prosazuje pod pohrůžkou pádu vlády, neboli mění své postoje za sliby národu podle své prospěšnosti, ten nemá právo stát v čele čehokoliv. Ne nadarmo platí přísloví: Kdo jednou zradí, zradí podruhé.  A to by měli mít lidé, kteří ho půjdou volit do Evropského parlamentu, na paměti. 

Číst 8817 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %