Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Bez patřičného vzdělání vykládat historii může jen Brouk Pytlík Doporučený

  • pondělí, pro 02 2019
  • Napsal(a) 
Brouk Pytlík hluboce přemýšlející nad tím co se to v Řeporyjích děje Brouk Pytlík hluboce přemýšlející nad tím co se to v Řeporyjích děje

Nezasloužená publicita se dostává starostovi pražských Řeporyjí Pavlu Novotnému, tedy multifunkčnímu umělci, komikovi a protekčnímu spratkovi se specifickým způsobem vyjadřování a uvažování. Z jeho strany jde však především o promyšlený marketingový trik motivovaný vlastním zviditelněním, kde si je předem jistý hlasitým potleskem ze strany havloidů a jejich mediálních přisluhovačů. Pravdoláskaři se zalykají nenávistí k Rusku a ke všemu ruskému, proto jim je každá záminka k eskalaci vztahů s Ruskem dobrá. Nabízí se historická paralela se zapálením Říšského sněmu a nizozemským komunistou Marinem van der Lubbem. Cvok jako cvok. Bez patřičného vzdělání vynášet soudit a sdělovat svoje závazné výklady historie může jen Brouk Pytlík naší politické scény.

Česká republika čítá celkem 6258 obcí. Nepřál bych našim občanům vědět, co si všichni z nich myslí o tom, či onom aktuálním politickém tématu a rozhodně bych jejich myšlenky nevyvážel do zahraničí, kde se výplody některých velikánů ducha mohou snadno zaměnit s oficiální politickou České republiky.

Číst 5875 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %