Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Lídrem ODS ve Středočeském kraji se stal skvělý ekonom a konzervativní politik Jan Skopeček Doporučený

Ing. et Ing.  Jan Skopeček na konferenci v paláci Žofín pořádané Národohospodářskou fakultou VŠE, kde přednáší Ing. et Ing. Jan Skopeček na konferenci v paláci Žofín pořádané Národohospodářskou fakultou VŠE, kde přednáší snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Na regionálním sněmu v Nymburce obhájil poslanec a ekonomický expert ODS Jan Skopeček pozici předsedy středočeské ODS. A to významnou většinou. Získal podporu většiny členů - 105 hlasů ze 123 možných. Jako hlavní úkoly nového vedení regionálního sdružení označil kromě přípravy kampaně a úspěchu v krajských volbách v roce 2020 a ve volbách do Poslanecké sněmovny v roce 2021  hájení liberálních ekonomických receptů a tradičních, konzervativních hodnot v naší zemi. Ke svému zvolení našemu listu sdělil: „Takto silné podpory kolegů si vážím, je to pro mě nová a další energie pro hájení liberálních ekonomických receptů a tradičních, konzervativních hodnot v naší zemi. Nízké daně, malý stát, tradiční rodina muže a ženy nebo racionální, nikoliv hysterický, přístup k ochraně životního prostředí, jsou témata, která musí ODS formulovat, obhajovat a prosazovat.“  Nezbývá než doufat, že ho za tato, v současné ODS veleodvážná slova, její europeistický obhájce všech módních -ismů EU, předseda Petr Fiala, nevyhodí ze strany jako to udělal s poslancem a současným předsedou Trikolóry Václavem Klausem ml. 

 

Kandidátem ODS na pozici hejtmana Středočeského kraje byl zvolen místopředseda strany Martin Kupka, který ke svému zvolení uvedl velmi opatrné a nic konkrétního slibující sdělení o jakémsi pozitivním programu a touze zvítězit ve volbách: „Děkuji delegátům ODS za silnou podporu při volbě lídra krajské kandidátky. Udělám všechno pro to, aby to byly volby vítězné. Nabídneme všem Středočechům pozitivní program. Chceme, aby se kraj začal lépe rozvíjet. Potvrdilo se, že současná koalice ANO a ČSSD s podporou komunistů toho schopná není. Nabízíme kraji pozitivní změnu.“  Co konkrétně hodlá voličům nabídnout ale nezdělil. Bude zřejmě moderním hejtmanem na svém místě.

 

Číst 8057 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %