Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 755

Trump poskytl postiženým virem 528 000 000 000 000,- Kč, nám nakázali nasadit náhubky Doporučený

Ono nestačilo Merkelové co provedla z vánočních svátků jen aby vytvořila z EU jednotný německý superstát Ono nestačilo Merkelové co provedla z vánočních svátků jen aby vytvořila z EU jednotný německý superstát

Přišel k nám do redakce rozhořčený dotaz: "Prezident Spojených Států Donald Trump nechal odhlasovat na ekonomickou pomoc postiženým virem 2,2 trilionu dolarů, v přepočtu na naši měnu 528 000 000 000 000,- Kč. U nás jezdí po našich ulicích ozbrojené lidové milice (tzv. policie) fízlující obyvatelstvo, zda mají nasazené náhubky a jestli říkají, co si myslí a co je jim zakázáno říkat. Co Vy na to?"  Co na to máme říci? Že náhubky nic nevyřeší, že viry se budou šířit sice pomaleji, ale stejně dostane tuto chřipku nakonec každý jako každou jinou. Jen to velice ožebračí naší zem. Komunisté chtěli pyšně poroučet větru a dešti, neomarxistická EU dokonce chtěla snížit teplotu celé planety a nyní naše vláda chce zakázat virům, aby se nedostaly skrz roušky. Již v Bibli stojí, že Kristus považuje pýchu za smrtelný hřích. Komunismus padl, EU se začíná rozpadat a volby se blíží... To by nás mělo smířit s tím, že to vlastně za to stojí nosit ještě chvíli roušky. 

Ale teď vážně: Jako pravicoví konzervativci bychom si samozřejmě přáli prezidenta jako je Donald Trump, ale sen je sen. Od Sarajevského atentátu žijeme v neomaxistické socialistické zemi zařazené již do zemí 3. světa. A jak známo, takové vlády řeší vždy vše plošnými příkazy. Zatím máme náhubky jen proti viru, horší to bude, až půjde o náhubky proti svobodě slova. 

Koranovirus je mementem toho, jak nebezpečné je stěhování národů z jiných kontinentů do Evropy. A to nejen tím, že přicházejí mezi hostmi kancléřky Merkelové životu nebezpeční a nenávistní muslimští teroristé, ale mnohem větším ohrožením -zatažením pro Evropany neznámými smrtelnými nemocemi, o hygieně nemluvě. Díky tomu, může celá slavná EU vyhynout ještě než ji za pomoci nově příchozích přemění bruselští byrokraté v jimi vysněný monstrstát. Ten možná nakonec skutečně vznikne, ale už nejen bez původních obyvatel, ale i bez nich. Virům je jedno, že mají funkce v Bruselu. 

To není žádný rasismus, ale již za komunismu bylo na Bulovce na infekci vyčleněné patro pro cizince, aby nebyli ohroženi pro nás běžnými nemocemi a naopak. Když jsme na toto nebezpečí upozorňovali v naší revue, byli jsme osočováni z xenofóbie, rasizmu, nacismu... A je to tady. Moje babička by řekla, že už se na chování EU nemohl Pán Bůh dívat a poslal první varování, první ránu egyptskou. Zatím jen výstrahu, co by se mohlo stát, kdyby šlo o opravdu nebezpečnou chorobu. A pokud se nevzpamatujeme, bude následovat další, horší...

V každém případě to ukázalo nebezpečí Schengenu s nezabezpečenými hranicemi. A také to, že v případě vážného nebezpečí je každý stát EU ponechán bruselskými úředníky svému osudu. Věřme, že si vláda toto už konečně uvědomí a udrží si i po odeznění infekce na hranicích přehled o tom, koho do země vpustí a koho ne. 

A abych napsala na závěr něco optimistického: Kdyby tato virová pohroma vedla k rozpadu EU a státy se vrátily ke svým kořenům, tak bych nosila roušku třeba rok.

Číst 11711 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %