Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Jeden myšlenkový politický tryskáč stíhá druhého Doporučený

  • čtvrtek, dub 02 2020
  • Napsal(a) 
A co kdyby rovnou  pan Hřib prostitutky za bezdomovce provdal a ty už by je přinutily najít rodince byt  a pracovat A co kdyby rovnou pan Hřib prostitutky za bezdomovce provdal a ty už by je přinutily najít rodince byt a pracovat

Stačí několik málo dnů karantény a v hlavách některých čelních politiků se začínají odehrávat nebezpečné a destruktivní pochody. Pražský pirátský primátor Zdeněk Hřib v rámci přehnané péče o své bližní se rozhodl internovat bezdomovce v prostorách nejslavnějšího pražského nevěstince. Jenže jako mnohokrát u pana Hřiba vše skončilo jen u zbožných myšlenek. Volič si snad dobře zapamatuje, jaké důležité plány a scénáře v krizové době oscilují v hlavě pirátského potentáta a myslitele. To Miroslav Kalousek je jiná třída. Ten rovnou spřádá plány na ozbrojený převrat a chrastí kvéry. Má štěstí, že je ocejchován jako bytostně demokratický politik. Pronést stejný výrok třeba Tomio Okamura, už by se rojily návrhy na rozpuštění jeho politického hnutí. Mirdovi to však klidně projde. Obávám se, že Kalouskovi by prošla i vražda.
Modleme se všichni, aby karanténa již brzy skončila a my byli ušetřeni dalších geniálních invencí politiků z demobloku, kde jeden myšlenkový tryskáč stíhá toho druhého.



Číst 8031 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %