Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 755

Teroristé z agresivní levičácké organizace Antify patří za mříže Doporučený

  • pondělí, čen 08 2020
  • Napsal(a) 
USA zařadí nebezpečnou organizaci Antifa na seznam teroristických organizací. Oznámil to prezident Trump, který Antifu viní z podílu na nynější vlně násilností. Konečně se nalezl nezbabělý politik! USA zařadí nebezpečnou organizaci Antifa na seznam teroristických organizací. Oznámil to prezident Trump, který Antifu viní z podílu na nynější vlně násilností. Konečně se nalezl nezbabělý politik! obrázek Wikipedie

Amerika konečně dospěla k tomu, co u nás víme již drahná léta. A sice, že levičácká agresivní bojůvka jménem Antifa po zásluze patří na seznam nebezpečných teroristických organizací. A jako s teroristy je s nimi nutné také i zacházet! Zvláštní je, že v České republice byla Antifa z určitých kruhů po léta pěstována a chráněná (kladný přístup k nim i guru pravdolásky Václav Havel). Není náhodné, že z těchto kruhů také vzešel současný vrchní pirát - typicky anarchistický dredatý Ivan Bartoš. Často jsme slýchali, že je to nevinná organizace levicových adolescentů s alternativním životním stylem bez životní zkušenosti. Byly tolerovány jejich fyzické útoky na policisty a názorové odpůrce. Mainstreamová média přebírala jejich lži a účelové očerňování konzervativně a národně smýšlejících politiků a osobností, aniž by tyto duševní zvratky ověřovala a zdrojovala věrohodnými prameny.

Doufám, že i v tomto ohledu začíná nová doba, kdy už i samotná afiliace k této guerille bude dostatečným důvodem k doživotnímu vyobcování dotyčného ze slušné společnosti. Bylo by na místě na její příslušníky aplikovat příslušné paragrafy trestního zákona. Zločinci z Antify zkrátka a dobře patří za mříže!

Číst 9938 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %