Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Dvojitý klistýr pro pražskou kavárnu Doporučený

Ing. Hana Lipovská se po neuvěřitelné štvanici pánů Kalousků může konečně opět vesele smát Ing. Hana Lipovská se po neuvěřitelné štvanici pánů Kalousků může konečně opět vesele smát snímek Ivana Haslingerová revue Fragmenty

Pražská kavárna si po léta navykla vyhrávat politické a kulturní boje i za pomoci švindlování a fixlování, respektive neuznat žádné vítězství krom těch vlastních, a to bez ohledu na realitu. Jenže takový způsob  nejde uplatňovat do nekonečna. Nevyjde-li vůle lidu dle jejich očekávání, svoláme demonstraci s pár kašpárky z kulturní fronty a prosadíme své milce. To je scénář, který s úspěchem několikrát zopakovali. Jenže to nejde rovněž aplikovat do nekonečna. V tajné volbě do Rady České televize byli tento týden po velkých a dlouhých bojích zvoleni ekonomka Hana Lipovská a novinář Luboš Xaver Veselý. Začal šílený křik ze strany našich pravdoláskařů. A aby těch pohrom nebylo málo, tak vzápětí poslankyně SPD Karla Maříková nebyla poslaneckou sněmovnou vydána k trestnímu stíhání za své kritická slova na adresu muslimských migrantů. 2:0 pro svobodu, 2:0 pro návrat k parlamentní demokracii.

Do budoucna si budou muset kavárníci a havlofašisté zvykat, že jejich nestydaté a neopodstatněné požadavky narazí na odpor a vůli demokraticky zvolených zástupců lidu, který je jediným svrchovaným držitelem moci v České republice. Zákony totiž platí pro všechny, také pro havlojedy. Výsady a zvláštní práva byla zrušena už po vyhlášení republiky v roce 1918, ale to některým jedincům stále nedochází. A Česká televize není žádné Krakonošovo, které by mělo napsáno ve znaku heslo ČT SOBĚ! Na to rychle zapomeňte!

Číst 9300 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %