Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 1331

Zpráva Nejvyššího státního zastupitelství slouží mediálnímu zpochybňování důvěryhodnosti Policie ČR a GIBS Doporučený

  • sobota, čec 23 2016
  • Napsal(a)  John Bok předseda spolku Šalamoun

Prorůstání zločinu do struktur policie znemožňuje boj s trestnou činností stojí mj. ve Zprávě o činnosti státního zastupitelství za rok 2015 podepsané nejvyšším státním zástupcem JUDr. Pavlem Zemanem. Spolek Šalamoun se seznámil s jejím obsahem  vydaným 23. června 2016. Na ni navazující články o České justici a v některých denících, podtrhují právě toto sdělení, které je ve Zprávě uvedeno a rozvedeno drobným tiskem v šesti řádcích jako informace s původem od Vrchního státního zastupitelství v Olomouci. 

Obsah tohoto sdělení je nesmírně závažný.

Pokud by byl pravdivý, znamenalo by to, že došlo k vážnému ohrožení vnitřní bezpečnosti státu, a ve Zprávě bychom pak postrádali vysvětlení, proč státní zastupitelství přichází s informací tak pozdě a zda a jaká opatření byla přijata k nápravě nežádoucího stavu. Neníli zpráva pravdivá, je neodpovědným ostouzením Policie ČR a Generální inspekce bezpečnostních sborů. Její uveřejnění by mohlo vyvolat paniku mezi obyvatelstvem.Zpráva Nejvyššího státního zastupitelství v každém případě posloužila jako základ pro mediální zpochybňování důvěryhodnosti Policie ČR a Generální inspekce bezpečnostních sborů. 

Informace zapadá do linie excesů Vrchního státního zastupitelství v Olomouci, které se od pověstné „realizace“ na Úřadě vlády v noci 13. června 2013 trvale profiluje jako speciální útvar pro zasahování v případech s politickými souvislostmi, popř. namířených proti vysokým představitelům státní správy, a to na celém území České republiky bez ohledu na jeho vymezenou územní působnost.

Za těchto okolností považujeme podpis nejvyššího státního zástupce pod takto formulovaným sdělením za projev jeho neodpovědnosti a nezpůsobilosti čelit excesům v činnosti státního zastupitelství. Soudíme, že JUDr. Pavel Zeman se po slibných začátcích vyčerpal a nedostává se mu sil na účinné řízení soustavy.

Proto jsme dopisem z 15. července 2016 vyzvali předsedu vlády Mgr. Bohuslava Sobotku k odvolání JUDr. Pavla Zemana z funkce nejvyššího státního zástupce. Nepopíráme tím odborné kvality JUDr. Pavla Zemana a jeho použitelnost na jiném místě. Změna působiště prospěje státu, státnímu zastupitelství i jemu samému. Za spolek Šalamoun: 

John Bok předseda spolku Šalamoun

 

 

Číst 9039 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SOUDCOKRACIE 4.PARLAMENT

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Nejvíce komentované články

Odebírejte Fragmenty

 

NEJVÍCE ČTENÉ ČLÁNKY

Kliknutím na obrázek získáte článek


Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %