Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Hloupá Husa na provázku - protestsong proti veřejnému zneuctění Krista Doporučený

Nesení kříže Nesení kříže M. Rada

K protestům nejvyššího představitele katolické církve u nás, předsedy Biskupské konference a primase českého Dominika kardinála Duky proti morální degradaci a zneuctění Krista brněnským divadlem Husa na provázku  nemajícího v dějinách obdoby (viz např. články ve Fragmentech Evropa se dostala do totálního chaosu - menšiny tu vytvářejí totalitu, kterou si netroufli ani nacistéLevicoví liberálové říkají svoboda slova. Já říkám HNUS. ) a patriarchy Byzantského katolického patriarchátu Eliáše (viz článek ve Fragmentech Morální degradace a zneuctění Krista v Brně  nemá v historii obdoby ani na Gongotě!), se přidal i prezident republiky Miloš Zeman, který si za uvedení hry slovinského režiséra Olivera Frljiče "Naše násilí a vaše násilí" , v níž Kristus znásilňuje muslimku, přeje, aby divadlo přišlo o dotace: „Ať se tomu divadlu seberou dotace. Protože proč ministerstvo kultury má vyplácet dotace divadlu s tímto repertoárem."

 

A nejsou to jen vrcholní představitelé státu a církve, ale i všichni normální slušní lidé. To, co se stalo v Brně, není totiž maličkost! Šlo o veřejný satanismus, spojený s nečistou morální zvráceností! Stal se tam největší zločin vůči Ježíši Kristu v historii! Šlo o jeho veřejné zneuctění! K tak hrubému rouhání jako v Brně nedošlo dosud nikde na světě! Teď nad ním visí duchovní prokletí! A stalo se to právě ve dny, kdy naopak v Bavorsku na příkaz prezidenta mají být na všech úředních budovách pověšeny kříže, které mají všem muslimským přistěhovalcům jasně ukázat, že jsou v křesťanské zemi, kde neplatí právo šaría, kterého se dovolávají.

Není divu, že toto zvedlo každého slušného občana ze židle!

Zástupci hnutí Slušní lidé přerušili dokonce divadelní hru Naše násilí a vaše násilí vtrhnutím na jeviště a vytvořili tam lidský řetěz. Zpěvačka Olivie Žižková proti uvedení této oplzlé hry v brněnském divadle Husa na Provázku protestuje  písní "Hloupá Husa na provázku": „Na radnici pohané, zvykejte si křesťané. Kdyby Werich toto viděl, za herce by se dost styděl. Hloupá husa na provázku, zabila jste Boží lásku. Náš trpitel na kříži smutně všemu přihlíží. Moravo, už zvedni hlas, zachraň víru, nastal čas,“ zpívá Žižková. Dodávám nejen Moravo, ale celá republiko zvedni hlavu, nastal čas! Píseň si můžete poslechnout  kliknutím na:

HLOUPÁ  HUSA NA PROVÁZKU Olivie Žižková 

Číst 12620 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Právě přítomno: 284 hostů a žádný člen

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %