Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

S Naší zemí není ještě vše ztraceno - program TRIKOLÓRY vypracovali opravdu špičkoví odborníci Doporučený

Václav Klaus ml. se svým týmem hovoří k novinářům Václav Klaus ml. se svým týmem hovoří k novinářům snímek Ivana Haslingerová, Fragmenty

Hnutí Trikolóra Václava Klause ml. představilo program. Když jsem se podívala na jména těch, kteří program sestavovali, tak jsem si po dlouhé době zase jednou řekla, že není s naší zemí ještě vše ztraceno, že má ještě šanci dostat se z područí politických nul hlásajících nesmyslné a velice nebezpečné bruselské -ismy a opět v ní  zavládne svoboda a jak trefně říká její předseda Klaus ml. normální svět. Program hnutí  založený na obraně národní demokracie a "normálního světa" a na tom, že zdrojem bohatství má být práce  připravili mimo jiné špičkoví ekonomové - bývalý prezident profesor Václav Klaus, viceděkan Národohospodářské fakulty VŠE v Praze doc. Miroslav Ševčík a Markéta Šichtařová, zdravotní politiku předseda Národní rady osob se zdravotním postižením ČR Václav Krása, zemědělskou politiku prezident Agrární komory ČR Zdeněk Jandejsek nebo a co je nejdůležitější, šéfem odborné komise pro zahraniční politiku je bývalý prezident profesor Václav Klaus. A protože předseda Trikolóry připustil, že předsedové komisí by byli po příštích volbách výraznými kandidáty na angažmá ve vládě je jasné, že by se pod vedení prezidenta Klause naše pozice v Bruselu konečně výrazně změnila. Ze servilního poklonkování bruselským úředníkům bychom hrdě zvedli hlavu vzhůru a nečekali v % 9dklonu na to, až nám z plateb na jejich úřad poskytnou nějakou promili dotací zpátky.

A protože každý občan je zvědaví především na to co mu nové hnutí nabídne uvádím velmi stručně body z jeho programu: Trikolora chce ve svém programu osvobodit rodiny s více než třemi dětmi od daní, zvýšit daňový bonus za každé dítě a poskytovat porodné všem matkám. Přeje si dále, aby ekonomicky činní lidé mohli přispívat rodičům či prarodičům na důchod jedním procentem svých příjmů. Odmítá posílit nezávislost státních zástupců, kterou  pokládá  za součást moci výkonné. Vyšetřování trestných činů žalobců by měli podle ní dozorovat nově ustavení vyšetřující soudci. Hlásí se ke spojeneckým závazkům v NATO. Pokud jde ale o  vyslání našich vojáků na zahraniční mise požaduje aby tomu předcházela celospolečenská diskuse. Chce zjednodušit systém dotací a zrušit ministerstvo pro místní rozvoj, které sehrálo velkou roli  po převratu v roce 1989, ale nyní je prakticky k ničemu. Protože jde vesměs o mladé lidi, přeje si zvýšit maximální povolenou rychlost na dálnicích na 150 a vybraných silnicích na 100 km/hodinu, což je snad jediný bod hodný vážného zamyšlení v současné situaci s našimi silnicemi. Chce také umožnit jízdu po konzumaci malého množství alkoholu, což je naopak požadavek který by přivítali snad všichni řidiči bez rozdílu neboť pít například po obědě ke kachně limonádu, je  pro ně skutečně velký trest.

 Takže  nezbývá než si přát, aby získala Trikolóra alespoň 90 % hlasů ve volbách a vyčistila Sněmovnu od povalečů, kteří nic jiného za naše peníze nedělají než se navzájem pomlouvají a zapomínají, že mají povinnost za životy občanů a nejen za to jaký post získají pro sebe ve vládě či sněmovně.

A protože je to jediná strana, které vzkázal podporu pražský arcibiskup Dominik kardinál Duka, věřme, že jeho přání coby nejvyšší církevní autority u nás Bůh vyslyší a pomůže ve velmi nelehké práci předsedovi Trikolóry Václavu Klausovi zachránit naší zem před velice nebezpečným neomarxismem i marxismem vůbec.

Číst 10216 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %