Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Chyba
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 721
  • JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 745

Demonstrant Sobotka do ulic! Doporučený

  • sobota, zář 14 2019
  • Napsal(a) 
Správní hoši vědí, že tak jako za Sobotky se už hned tak krást nebude. I v Poslu z Liptákova nechtěli uvěřit, že by šly ukrást doly... Správní hoši vědí, že tak jako za Sobotky se už hned tak krást nebude. I v Poslu z Liptákova nechtěli uvěřit, že by šly ukrást doly...

Vysloužilý premiér a dentální model na plný úvazek Bohuslav Sobotka může opět směle a bez zábran vyrazit mašírovat do ulic. Doporučuji vzít si na cestu transparent, mávátko, píšťalku a přibrat do týmu kamarády od Bakaly a z Lidového domu, což občané jistě ocení.

 

Pokud totiž dojde ke stíhání Bohuslava Sobotky v cause OKD, bude se nacházet ve stejném procesním postavení, jako se nacházel premiér Andrej Babiš. Může s chvilkaři, havloidní pakáží a dalšími politickými placenými vykuky plnit Letenskou pláň či telefonní budku (dle účasti jeho věrných nohsledů), bičovat kulturní frontu k silným výrokům a veřejně trhat Ústavu a další právní normy, které byl jako premiér zvyklý ohýbat dle politického zadání svých loutkovodičů.

Pokud hádáte, že k tomu nedojde, tak hádáte správně. A Bohouš Sobotka nám znovu potvrdí, že jeho přezdívka Sralbotka sedí jako pr*el na hrnec. Zbabělec jednou, zbabělec navždy! Z ubožáka a přizdisr*če se charakter a hrdina nikdy nestane, i kdyby si ho Jan Kraus zval do své show každý týden.

Číst 6676 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %