Obrovsky vzdělává občany a otevírá jim oči v orientaci v současném

šíleném  světě  plném   nesmyslných   -ismů  šířených  úředníky  EU.  

Institut Václava Klause

Vedení nové strany PATRIOTI zvoleno a hlásí se ke slovu

Předseda strany Patrioti Jiří Vítek Předseda strany Patrioti Jiří Vítek archiv strany Patrioti

Volební sněm nové strany PATRIOTI se uskutečnil 20. února v jednacím sále v centru Prahy. Tento volební sněm zvolil nové vedení. Předsedou se stal Jiří Vítek, místopředsedou Leoš Prokeš, MBA, tiskovým mluvčím strany se stal Ing. Daniel Rovný. Byli potvrzeni první dva kandidáti do Senátu ČR  Mgr. Miroslav Koranda, ředitel školy z Prahy 8 a Ing. Aleš Hodina. Zdá se, že Patrioti zřejmě nebudou žádnou skromnou stranou. Ještě nemají ani logo, ale na svém sněmu konstatovali, že jsou jedinou moderní, euroskeptickou stranou s jasným programem v Čechách a na Moravě. Co na to řeknou stávající strany je otázkou.

Předseda Vítek uvedl na sněmu, že chce vybudovat čistě pražskou stranu, která se zaměří především na zlepšení bezpečnosti v hlavním městě, na více školek a Alzheimer center: "Chceme, aby našimi voliči byli lidé, kteří pracují, starají se o sebe a svojí rodinu a  jediné co potřebují pro svůj spokojený život je zajistit stabilní spravedlivé prostředí bez častých byrokratických zásahů státu a EU. Největší rezervy proto vidím ve fungování městské policie a podfinancování republikové policie. Praha se nedokáže účinně bránit zvýšenému počtu odcizených vozidel, pouliční kriminalitě a vandalismu a kredit strážníků se rozhodně nezvedl ze dna a bohužel stále klesá. Restrukturalizace městské policie pod vedením ředitele Šustera přinesla místo větší akceschopnosti strážníků jen chaos a demotivaci strážníků. Využívat policisty jako živé semafóry je ponižující pro ně samotné a drahé pro nás poplatníky.

Jako bývalý hasič kritizoval předseda Vítek i katastrofický stav Holešovické hasičské staniceHasiči z této provizorní stanice před spadnutím, zachraňují životy nejen na Praze 7, ale také na Praze 8, tedy chrání více jak 140 tisíc obyvatel z této boudy. Olympijská akce na Letné za 60 milionů byla určitě skvělým sportovním zážitkem, ale například dřevěná hasičská stanice v Holešovicích už 70 let čeká na svoji rekonstrukci, bohužel některé kroky vedení hlavního města jsou vedeny snad zaměřené přímo proti Pražanům. Nebo snad jedna fotografie s medailistkou je důležitější než zdraví obyvatel našeho města?"

V sociální oblasti se chce Volba pro Prahu především zaměřit na dostatečný počet míst v mateřských školkách: “ Komunální politika je politika pro občany ne pro developery a okresní kmotříky. V dnešní technologické době se zapomnělo na zdravé selské myšlení. Jestliže chci vědět kolik dětí půjde za tři roky do školek, tak se stačí jednou nebo dvakrát za rok podívat do matriky a spočítat kolik dětí se v tom roce narodilo a podle toho vytvářet koncepci na tři roky dopředu. Tento model je velmi kreativně uchopen v sousedním Rakousku," uvedl pan Vítek.

"Senioři si mohou nechat zdát o kvalitním městském Alzheimer centru s komplexní individuální péčí a moderní ergoterapií. Praha peníze má jen s nimi hospodaří politici, kteří musí nakrmit hodně "nenažraných" spolustraníků. Proto není třeba dělat revoluce, ale odstavit velké strany a dát prostor skutečným patriotům, kterým jde o místo ve kterém žijí a mají v sobě ještě zbytek cti," uzavřel na sněmu svůj projev Jiří Vítek.

Číst 10637 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Zveřejněno v SPOLEČNOST

Související položky (podle značky)

Fragmenty jsou též na Twitteru a facebooku

                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.      

Style Setting

Fonts

Layouts

Direction

Template Widths

px  %

px  %